U bolnici su rekli da nije preminula od koronavirusa, no uzrok još nije poznat

Preminula je Tanya Roberts, glumica najpoznatija po ulozi Stacey Sutton u filmu o Jamesu Bondu, javljaju američki mediji. “Tanya se nakon šetnje sa psima srušila u svom domu u Kaliforniji na Badnjak”, rekao je njezin predstavnik za medije. Odvezli su je u bolnicu, no stanje joj je nije poboljšalo. U bolnici su rekli da nije preminula od koronavirusa, no uzrok još nije poznat. Prema pisanju stranih medija, bila je “savršeno zdrava”.

Tanya je glumila u filmu “Pogled na ubojicu” te u avanturističkim filmovima poput “Sheena: Kraljica džungle” i “Gospodar zvijeri”. Pojavila se i u mnogim komedijama i akcijskim filmovima. Mnogima je ostala u sjećanju po ulozi u komediji “Lude sedamdesete” u kojoj je glumila Midge Pinciotti, Donninu majku.

Roberts je radila i kao model. Pozirala je za Playboy i mnoge televizijske reklame. Seriju “Lude sedamdesete” napustila je kako bi se brinula o bolesnom suprugu, scenaristu Baryju Robertsu koji je preminuo 2006. godine. Bili su u braku 32 godine i nisu imali djece.

Original Article