U eksploziji džipa u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu teško je povređen Strahinja Stojanović koji je od ranije poznat policiji i više puta je osuđivan, a pre dve godine je izašao iz zatvora.

– Danas oko 12:15h došlo je do eksplozije vozila u pokretu, pri čemu su povređene dve osobe – saopšteno je iz policije. Policija navodi da je u pitanju “BMW X 5”.

Prema nezvaničnim informacijama, Stojanović je teško povređen.

Veruje se da je podmetnuta eksplozivna naprava daljinski detonirana.

Ovo je novi pokušaj ubistva Stojanovića. Prvi se desio pre dve godine kada je, u eksploziji automobila u Zemunu, povređena devojka iz Španije.

On je ranije povezivan sa ubistvom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. Pojavio se i kao svedok na suđenju za ubistvo brata Luke Bojovića, Nikole Bojovića.

Sumnja se da je bio blizak sa braćom Šaranović, koji su ubijeni tokom kriminalnih obračuna i čija je porodica od 2009. u sukobu sa klanom Luke Bojovića.

Otac Strahinje Stojanovića, Paja, ubijen je 2015, kada su, takođe u Zemunu, ubice u njega ispalile nekoliko hitaca.

Uviđaj je u toku.

– Policajci su na terenu i preduzimaju sve mere u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela – navodi se u saopštenju.

Prvi snimci sa mesta eksplozije u Omladinskih brigada https://t.co/fTYTTCGMwk pic.twitter.com/gKs50ai5a0

— TV N1 Beograd (@N1infoBG) September 13, 2020

Španska misica poslala emotivnu poruku lekaru VMA koji joj je spasio život

Autor: 021.rs, N1, Blic

The post U eksploziji džipa na Novom Beogradu povređen osumnjičeni za ubistvo advokata Miše Ognjanovića (VIDEO) appeared first on Luftika.

Original Article