Glumac je u razgovoru za In Magazin otkrio da mu je u privatnom životu ‘sve lijepo’

Slavko Sobin ne govori često o svom privatnom životu, no sada je odlučio učiniti iznimku. Glumac trenutno boravi u kući daleko od gradske gužve gdje uzgaja povrće i živi mirno i bez stresa.

JELENA VELJAČA UŽIVA S KĆERI, A DRUŠTVO IM PRAVE SOBIN I NIŽETIĆ: ‘Oni se kupaju. Mater pije pjenušac’

Nedostaje mu posao

“Nisam se ja povukao, ja ovu kuću zamišljam kao mjesto gdje će puno ljudi dolaziti, prolaziti i boraviti”, rekao je u razgovoru za InMagazin. Ipak, priznao je da mu nedostaju radne obaveze. “Iskreno, mene već lagano dovodi do ludila jer sam navikao raditi i volim raditi i malo se osjećam beskorisno. Možda zato sadim kelj da bih nešto stvorio”, objasnio je.

INDIRA IMA NOVI HIT KOJI ĆE VAS OSVOJITI NA PRVU: ‘Slušajte ovu pjesmu svaka dva sata. Okrenimo se od danas sreći…’

Nema većih planova

U privatnom životu, tvrdi, nema problema. “Trenutno mi je privatni život ok. Već dugo mi je privatni život ok, onako fino lijepo ravna crta kako treba biti i ne zamaram se time. Sve je lijepo, eto”, rekao je.

Međutim, ozbiljnijih planova još uvijek nema. “A nemam pojma, nemam pojma. Imam dane kad mislim da starost trebaš doživjeti u paru, u sreći, djeca, obitelj, a imam dane kada mi se ne da, kad bi najrađe s ruksakom otišao na Tibet i tamo se penjao, tamo zaglavio u nekom kamenu i tako umro. Ne znam, tu sam baš ono, neodlučan sam”, zaključio je.

Original Article