AKTUELNO

Domaći

U OSNOVNOJ ŠKOLI JE IMALA PROBELMA SA DISCIPLINOM, dva dana pre smrti je imala važnu poruku za Draganu Mirković: Ovo su nepoznati detalji o životu Ksenije Pajčin!

Izvor: Pink.rs, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović ||

Dragana ovo nikada neće moći da prežali.

Pevačica Ksenija Pajčin bi 3. decembra napunila 42. godine, da nije tragično nastradala pre devet godina, kada ju je ubio njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa emisije "Premijera – Vikend specijal" ove nedelje je prisetila javnost na Kseniju, a njoj su govorili i neki njeni prijatelji.

Bila je velika zvezda u to vreme, pre deset godina, pevačica o kojoj su svi pisali. Bila je buntovna, zanimljiva, drugačija, vesela, vedra, nasmejana, uvek bi imala neku interesantnu izjavu. Donela je neki svetski duh kod nas, svi su gledali u nju, koji će potez da napravi. Bila je mila, a u isto vreme je bila i izazovna, mnogi su uzdisali za njom – rekla je novinarka Ljiljana Stanišić.

To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu i dan danas – navela je pevačica Dragana Mirković.

Foto: TV Pink Printscreen

Premijerna ekipa je posetila i osnovnu školu "Filip Kljajić Fića" koju je Ksenija pohađala, a njeni zaposleni otkrili su detalje o pevačici koji do sada nisu bili poznati.

1991. završila je osmi razred, bila je osmo šest. Bila je jako lepa, ali i prilično nemirna, imali smo određenih problema sa disciplinom, ali mislim da je to normalno za taj uzrast – rekli su zaposleni u ovoj osnovnoj školi, a nakon osnovne, Ksenija je upisala Petu beogradsku gimnaziju.

Foto: TV Pink Printscreen

Te 2010. godine u Nikšićkoj ulici 6. dogodilo se ubistvo, a novinar televizije Pink Mladen Mijatović i tada je izveštavao o Kseniji.

Javnost je bila šokirana. Tom slučaju sam pristupio profesionalno, bez ikakvih emocija. Taj zločin se dogodio u stanu, meni je bila kao i ostalim kolegama onemogućeno da dođemo na mesto zločina. Nije bilo omogućeno ni stanarima da uđu i izađu dok su tu bili policijski forenzičari – otrkio je Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Novinarka Ljiljana Stanišić je otkrila da je mržnja između porodica Pajčin i Kapisoda sada prestala, ali se Ksenijina majka još nije čula sa Filipovom porodicom.

Ne može da se kaže da su u odličnim odnosima. Mržnja je na neki način prestala onog trenutka kad se Ksenijin ujak Nikola čuo i video sa Filipovim ocem. Ksenijina mama i Filipova porodica još nisu stupili u kontakt, prema mojim saznanjima. I jedna i druga porodica su zavijene u crno, teška tragedija ih je pogodila, nijedna porodica nije kriva za to što se desilo, glavni akteri su platili cenu toga – rekla je Stanišićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ksenija je te večeri kada je ubijena gostovala u emisiji na TV Pink "Ništa za sakriti", a tom prilikom je njen dečko došao u emisiju i doneo joj cveće. Međutim, samo nekoliko dana pre ubistva pevačica je kontaktirala Draganu Mirković, a Dragana je sad otkrila šta se tada zapravo desilo.

Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: "Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem". On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno – rekla je Dragana Mirković.

Autor: R.L.

Domaći

GLEDALA SAM KAKO MI MAJKA KRVAVA LEŽI DOK JE OTAC ŠUTIRA: Ljiljana Jakšić u detinjstvu preživela PAKAO! Otvorila dušu i progovorila o JEZIVIM SCENAMA

Domaći

PRVU LJUBAV IMALA JE NA MORU! Teodora Džehverović otkrila detalje letovanja koje će pamtiti ceo život, pa priznala zbog čega je PLAKALA! (VIDEO)

Domaći

OŽENIO SE PRE DVA MESECA: Bivši zadrugar POSTAO OTAC!

Domaći

U LJUBAVI LUDA! Luna Đogani imala za fanove važnu poruku, ovo je mnoge OBRADOVALO! (VIDEO)

Showbiz

Starleta se zbog izabranikove PREVARE PREVREMENO PORODILA, a sada je o njemu saznala NEŠTO ŠTO ĆE JE DOKRAJČITI!

Zadruga

SLAGAO JE MAJKU, IŠAO JE DA SE KOCKA…Zorica ZAPREPASTILA zadrugare kad je ispričala šta joj je ZOLA OTKRIO pre nekoliko meseci, SVI ZATEČENI! (VIDEO

'Original Article