Nina SeničarSKANDAL – Atraktivna voditeljka kviza “Ja volim Srbiju” koji se emituje na RTS-u je svojevremeno živela u Italiji gde je pre nekoliko godina snimila film pod nazivom “Napoletans”.

Nina Seničar već odavno gradi karijeru van granice naše zemlje, a u ovom ostvarenju Nina glumi prelepu devojku Anđelu.

Atraktivna voditeljka se je za potrebe filma snimila scenu u kojoj se tušira u kupatilu i kojoj je gola.

Da podsetimo, lepa voditeljka je nedavno otkrila da li će i naredne sezone voditi kviz:

– Kao i uvek, biću na relaciji Los Anđeles-Italija-Srbija. Čeka me radno leto, ali ne žalim se. Jedno veliko hvala upućujem svim vernim gledaocima kviza! Hvala vam na podršci i pohvalama, tokom čitave TV sezone kviza Ja volim Srbiju na RTS-u. Svi u timu su bili vrlo ushićeni i motivisani što se program još od prvih izdanja dopao gledaocima, što ste nas pratili iz nedelje u nedelju u velikom broju (potom su i rezultati gledanosti to potvrđivali) – rekla je Nina.

– Trudićemo se da da budemo još bolji i opravdamo ukazano poverenje i podršku. Nadam se da ćete biti uz nas i tokom sledeće sezone na RTS-u – navela je ona.

Pogledajte priloženi video:

BN televizija, Seksi, TV voditeljka, Voditeljka

Bosanska voditeljka iz emisije u emisiju bira samo ULTRA KRATKE MINIĆE i izbezumljuje gledaoce!…

ZABAVA
SKANDAL – Poznata voditeljka i zaštitno lice TV BN voli elegantne seksi odevne kombinacije.Voditeljka Dragana Musladin svoje vitke noge ponosno ističe, te izaziva veliku pažnju…

grudi, Portugalija, Voditeljka

SKANDAL UŽIVO! Usred emisije podigao bluzu voditeljki i pokazao njene grudi celom svetu! VIDEO

SCANDAL
SCANDAL – Portugalski voditelj se našao na udaru javnosti zbog ponašanja u emisiji koja se prikazivala uživo.Iznenađena voditeljka nije mogla da veruje šta se dešava,…

Objava U OVAKVOM IZDANJU JE JOŠ NISTE VIDELI: Voditeljka RTS-a GOLA ispod tuša! VIDEO pojavila se prvi puta na SKANDAL VESTI O POZNATIM LIČNOSTIMA, SKANDAL NOVINE, NOVINE SKANDAL, SKANDAL MAGAZIN, SCANDAL NOVINE NAJNOVIJI.

Kompletan tekst …