Prevarena žena trebala je sinoć ući u ‘Parove’, no odmah na ulazu napravila je pravi skandal

Sinoć se u srpskom reality showu odigravala prava drama. Natjecateljica Sanja Mirkov je doživjela je neugodnost jer je u luksuznu zemunsku vilu htjela ući žena s čijim je mužem ona bila u vezi, piše Srbija danas.

Ona se umalo radi toga razvela od njega, a potom se odala alkoholu, pila lijekove i boravila je na psihijatriji. Kod sebe je navodno imala pištolj jer se htjela obračunati sa Sanjom koja joj je uništila brak.

“Ljepša sam i bolja od te žene, zato se on zaljubio u mene. I ja u njega naravno”, kazala je Sanja, a potom su se začuli glasovi kada je stala ispred glavnih vrata.

Screenshot/TV Happy

Prevarena žena trebala je sinoć ući u “Parove” i prespavati u zemunskoj vili, no odmah na ulazu napravila je pravi skandal. Lupala je na vrata vile, napala zaštitare, vikala je na suparnicu i vrijeđala je.

Počela je žestoka svađa

Sanja se tresla, smijala, plakala, pila je lijekove za smirenje, vodu sa šećerom, a potom se odlučila razračunati s nasilnom ženom. Počela se je svađati s njom, pjevala joj je te je pokušavala otvoriti vrata u naletu straha i bijesa. Usput je i priznala krivicu za preljubu.

U jednom trenutku, voditeljica “Parova”, Vesna Vukelić Vendi, dobila je informaciju da žena kod sebe ima vatreno oružje, pa je pored zaštitara pozvana i policija koja ju je privela i pritvorila.

Screenshot/TV Happy

“Nije ti htjela nauditi, nego presuditi. Javili su mi da je skrivala nešto u odjeći, morali smo je maknuti. Trebala je spavati ovdje. Tko bi je zaustavio ako ti je tako blizu tijekom noći? Imala si više sreće nego pameti”, rekla je Vendi Sanji.

Sanja je nakon toga bila vidno zabrinuta. Rekla je da pozna tu osobu i takvo njeno ponašanje i da joj je stanoviti Dalibor to sve pričao o njoj.

Original Article