Jedno od najvećih filmskih iznenađenja 2014. godine svakako je bio akcijski film ‘John Wick’, s Keanu Reevesom u glavnoj ulozi. Glumac je tada oduševio je publiku koja nije očekivala takvu akciju, posebice ne od glumca koji se za malo drugačije uloge specijalizirao.

Nakon što je taj film dobio kultni status zbog svog hiperkinetičkog pristupa klasičnim borilačkim vještinama i pucnjavi, postavilo se pitanje što napraviti za bis? Reevesu je sve bilo jasno: više akcije te razvoj kako lika tako i svijeta u kojem se cijelo društvo ubojica nalazi.

Foto: Niko Tavernise

Kako je ‘John Wick: Chapter 2’ već pola godine van kina, novo pitanje je pred nama – što napraviti za treći dio? Drugi film nam je dao otvoren kraj, tako da film može otići u mnogo pravaca, ali ono što je mnogima na umu je kako napraviti novu akciju a da ista ne postane zamorna. Već znamo da je Wick vrhunski strijelac te borac raznim oružjima, pa ćemo možda vidjeti kako ljude ubija i zrakom, ako mu već ubijanje olovkama nije problem.

Treći film u serijalu o najboljem ubojici na svijetu u kina dolazi u svibnju 2019. godine. Glavnu ulogu još jednom ima Keanu Reeves, a premda nije potvrđeno, pridružit će mu se možda i Samuel L. Jackson.

O svim vijestima vezanim za ovaj film pravovremeno ćete moći čitati na filmskim stranicama 24sata.

Tema: FILM

Original Article