Radnja serije smještena je na malom fiktivnom otoku Saint Marie, a snima se na otoku Guadeloupeu u Karipskome moru

Još dvije sezone dugovječne britansko-francuske kriminalističke drame “Smrt u raju” naručio je BBC One uoči početka desete sezone, javljaju britanski mediji u četvrtak. Hvaljena serija, čija je radnja smještena na malom fiktivnom otoku Saint Marie, a snima se na otoku Guadeloupeu u Karipskome moru, slavi svoju desetu godišnjicu novom sezonom koja se počinje emitirati danas.

Deseta sezona zapravo je pravi podvig jer je u cijelosti snimljena za vrijeme pandemije. “Smrt u raju”, koja se prikazuje i u Hrvatskoj, gledatelje vodi u svijet misterioznih ubojstava i zbunjujućih zagonetki zbog kojih se smatra sjajnim primjerom žanra kriminalističke drame.

Misteriozna ubojstva na karipskom otoku razotkriva britanski policijski istražitelj na svoj osebujan način. “Jako smo ponosni na desetu sezonu i sretni da ćemo se vratiti na Saint Marie kako bi nastavili priču”, rekao je izvršni producent Tim Key dodavši da imaju velike planove za budućnost i puno iznenađenja. Osim na BBC One, ova popularna serija se prikazuje i u Francuskoj na France 2, PBS-u u SAD-u, te ABC-u u Australiji, sveukupno na više od 230 teritorija širom svijeta, uključujući Kinu, Južnu Afriku, SAD i Karibe.

Original Article