Pojedini mediji u Srbiji objavili su da popularni Mile Kitić ima vanbračnog sina, da ga je taj sin tužio, tražio da se uradi DNK analiza, kako bi se sve to i ozvaničilo. Mileta smo sreli na koncertu u njemačkom gradu Štutgartu, pa smo ga zamolili da sve to prokomentariše.
-Ja kada sam to pročitao baš sam se smijao, ne samo ja već i moja kćerka Elena, supruga Marta. Ali, iskreno govoreći pojedini mediji u Srbiji i njihovi novinari su eksperti u izmišljanju nekih tekstova i u stvaranju mega afera. To je po onoj narodnoj, samo nek se čita, pa bila istina ili ne. Ja koliko znam i koliko me pamet služi, znam da nemam nikakvo vanbračno dijete. Možda je taj novinar došao do nekog podatka koji mu je poslužio za taj tekst, ali evo ja se kunem i zvanično raportiram, da nemam vanbračno dijete. Možda sam ja i pravio djecu po bijelom svijetu, možda su i rođena, ali ja ne znam za njih.
Pominjano je u tom tekstu da si kao mlad dobio i kćerku?
-Ha, ha, ha, i to mi je bilo smiješno. Taj novinar očigledno nije informisan. Tebi se nikada ne bi desilo da to napišeš, jer si me već jednom pitao o mom prvom braku i ja ti odgovorio da imam kćerku, ali i unučad koji žive u Njemačkoj. Ja to i ne krijem, a i zašto bi, jer to su moja djeca. Ponosim se mojom unukom koja se profesionalno bavi baletom. Ma, ja znam tog debelog novinara, ma to me uopšte ne tangira niti dotiče.
Kako bi reagovao da se stvarno dokaže da imaš vanbračno dijete?
-Pa, slušaj, malo si me zatekao sa tim pitanjem. Da se to desilo recimo u skorije vrijeme, bilo bi mi baš drago. A, to sada, kao nekad se desilo, a mislim da nije. Pa, ako bi iko znao, znao bi moj Šedo, moj dugogodišnji prijatelj i muzičar, sa kojim nekad tokom godine provedem više vremena, već sa Martom i Elenom. Pa u današnje vrijeme, pazimo se svi toga, pa nisam ja tolika budala.
UDARNO: Mile se švalerao. Možda sam i pravio djecu ali ja ne znam za njih

Reviewed by Admin
on

8:00 PM

Rating: 5Original Article