Prema prvim informacijama, Zoran Marjanović je uhapšen večeras oko 21.40 zbog ubistva supruge Jelene.

SCANDAL! INTERVJU: Zoran Marjanović otkrio sve detalje pred ulazak u Zadrugu!

Prema informacijama do kojih je došao SCANDAL!, Marjanović je uhapšen ispred svoje kuće u Borči večeras, negde oko 22 časa. Dežurni sudija odredio mu je pritvor od 30 dana.

Otac Vladimir potvrido je da je Zoran uhapšen:

“Zoranovo hapšenje je namešteno i svi mi znamo istinu. Jelenu je ubio tajkun koji drži pola Beograda, a Zorana hapse jer njemu gori pod nogama i svima ide u prilog da Zoran bude uhapšen. Moj sin nije ubica”.

Jelena je nestala 2. aprila 2016. godine, dok je trčala na nasipu u naselju Crvenka. Na nasip je došla automobilom sa suprugom Zoranom i ćerkom Janom. Zoran i Jana su, kako je Zoran tvrdio, u jednom trenutku ostali na livadi, dok je Jelena otrčala.

Dok je bio u rijalitiju, Zoran je govorio je o svim detaljima kobnog dana, kada je ostao bez voljene osobe, a njegova ćerka bez majke, kao i o životu nakon tragedije.

Ispričao je kako je ćerkica Jana reagovala kad je saznala da joj je mama ubijena.

Ja i dete ostajemo, ona odlazi da trči… Kasnije krećemo, zovi, traži, nema, kraj. Kakav je samo osećaj da se vratiš kući bez voljene osobe, posle kasnije sa detetom, plakanje, to je užasna stvar. Ljudi su se povukli, mnoge sam precrtao sa spiska prijatelja. Ja sam mnogo hrabar, ja bih za ovu zemlju, za Srbiju, za crkvu, za veru, sutra život dao”, naveo je on, dodavši da ga boli povezivanje sa sektama, te da svi vrlo dobro znaju da je pravoslavac i da bi poginuo za svoja uverenja.

“Pisalo se svašta u medijima, nije bilo lako gledati celu moju porodicu u toj kući, koja je bila jeziva tih dana – pričao je Zoran, a potom istakao da je nakon duge patnje odlučio da bude još jači.


Zoran je juče izašao iz rijalitija Zadruga, i to zbog toga što je navodno imao od socijalne službe rok od osam dana da se vrati ćerki Jani.

Scandalivan vučićević

The post UHAPŠEN Zoran Marjanović zbog ubistva žene Jelene! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …