Naime njemu je ukradeno jedno prošle godine.

Početkom meseca Akio Hatori priveden je zbog navodne krađe biciklističkih sedišta. Na snimku sa nadzorne kamere, do kog je došla policija vidi se kako skida sedište sa nečijeg bicikla, uzima ga i odvozi se biciklom.

Na njegovu nesreću, jedna od žrtava pozvala je policiju koja je počela da ispituje slučaj sitne krađe. Kada je policija identifikovala osumnjičenog i pokucala mu na vrata, očekivali su da će pronaći jedno sedište za bicikl, a ne njih čak 159, prenosi Oddity Central.

Printscreen You Tube

Priča kako je došao do njih još je bizarnija. Navodno 61-godišnjaku je prošlo ljeto neko ukrao sedište sa bicikla i bio je toliko razočaran da je želeo da i drugi ljudi osete tu patnju. Umesto da prijavi krađu ili barem pokuša da pronađe lopova, Hatori se pretvorio u serijskog kradljivca sedišta.

BORIS OPET SLAGAO! Obećao da će PO SVAKU CENU izvesti Veliku Britaniju iz EU do 31. oktobra, A SAD TRAŽI PRODUŽENJE ROKA! (VIDEO)

– Morao sam da kupim novo sedište za bicikl nakon što je moje ukradeno prošlo leto – rekao je Hatori. – Nakon toga počeo sam da kradem iz osvete. Hteo sam da drugi osete kako je to –

Datum suđenja još mu nije određen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article