Matthew više ne osjeća bol. Nije sputan ljudskim ograničenjima. Sada je iskonski slobodan, napisala je Tatjana Tajči Cameron (46).

Pjevačica je objavila video koji je njihov sin Dante napravio za tatin rođendan. Tajčini prijatelji izražavaju joj sućut na društvenim mrežama.

– Moramo izvući snagu i sreću iz svega što nam je dao i svega što je bio – dodala je Tatjana.

Matthew Shane Cameron mjesecima je vodio bitku s nepušačkim rakom pluća. Od 5. studenog bio je na intenzivnoj njezi, a Tajči je dana napisala da se njen suprug osjeća bolje.

Tajčin suprug umro je u 47. godini života.

Zagrebačka pjevačica koja već dugo živi u Americi s Matthewom ima troje sinova, Dantea, Evana i Blaisea.

[video: 1194098 / ]

Tajči je bila suprugova najveća potpora u borbi sa zloćudnom bolešću. Skupljala je donacije za njegovo liječenja, organizirala je i odrađivala koncerte, prodavala knjige, postere i albume.

Foto: Privatni album

Matthew je u rujnu otkrio da je patio od ‘brutalnih’ bolova prije operacije u kojoj su mu iz plućne maramice uklonili 750 mililitara tekućine koja mu je pritiskala srce.

– Zbog operacije su me morali ‘skinuti’ s morfija i to je bilo neizdrživo. Nisam mogao disati, srce bi mi počelo luđački lupati uslijed najmanjeg pokreta rukom, nisam bio u stanju ni obrisati suzu s lica… – napisao je tada Cameron.

[video: 1195966 / ]

Tajči se u svibnju pohvalila da je njen suprug našao novi oblik terapije za kojeg je vjerovao da mu može pomoći.

– Kada me nazvao, njegov glas je zvučao poput prvih zraka sunca nakon duge i jake oluje. Kao da se ‘Sila’ probudila u njemu. Bilo je tako lijepo čuti pravu nadu u njegovom glasu. Sreća se ukazala, i to unatoč silnoj tjelesnoj boli – rekla je tada Tajči.

Supružnici Cameron tužnu vijest da Matthew boluje od raka obznanili su u veljači ove godine. Tada su tražili financijsku pomoć od prijatelja i obožavatelja.

Foto: Facebook

– Život sam proveo pomažući drugima do ostvare svoje snove i planove jer obožavam ljude. Ljudi su predivni. Ako možete, odvojite minutu i pomolite se za mene, šaljite mi pozitivnu energiju ili mi pomognite s nekoliko dolara kako bi nam olakšali financijski pritisak – pisao je Matthew.

Original Article