Legendarni glumac i komičar Charlie Chaplin umro je u 88. godini, a tijekom života je imao brojne afere. Ženio se četiri puta i imao 11-ero djece. Njegov sin Eugene Chaplin (64), inženjer snimanja, otac je Kevinu Chaplinu (23) kojeg je ovaj tjedan modni dvojac Domenico Dolce (59) i Stefano Gabbana (55) pozvao da otvori njihovu reviju na Milanskom tjednu mode.

– Mislim da bi djed bio ponosan na mene. Sve je odlično prošlo i jedva čekam iduću reviju. Svi su me zezali da ću po modnoj pisti hodati smiješno poput djeda – rekao je Kevin.

Maneken je nedavno diplomirao na Poslovnom fakultetu u Ženevi gdje je završio studij financija. S Modnim dvojcem talijanskog brenda Dolce & Gabbana ga je prošlog ljeta upoznala sestra, glumica Kiera (35). Dizajneri su se oduševili izgledom unuka slavnog Chaplina.

24sata

24sata

VELIKI KOMIČAR Charlie Chaplin bio je jedan od velikih zavodnika Hollywooda

– Cijenim to što su me zvali i uvijek ću im se rado odazvati za suradnju. Osim toga, odlično sam se zabavio u Milanu, bilo je nezaboravno – kaže Kevin. Trenutno nema djevojku, a tvrdi kako mu paše ‘solirati’ zbog poslovnih obaveza.

Dizajner Gabbana je nakon revije rekao kako je Kevin skroman i jednostavan mladić kojeg je razveselila sitnica poput džempera iz njihove nove kolekcije kojeg su mu poklonili.

Kevinova sestra Kiera na malim je ekranima od 2004., a do sada je snimila devet manje zapaženih filmova. Pojavljivala se i u brojnim dokumentarcima o svom slavnom djedu.

39th Annual Chaplin Award Gala - New York City | Autor: Charles Guerin/Press Association/PIXSELLFoto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL

Osim Kevina i Kiere, i njihova sestrična Oona Chaplin (31) isto ide ‘djedovim stopama’. Glumačku karijeru gradi godinama, a posebnu je pozornost privukla ulogom u seriji ‘Igra prijestolja’ gdje je utjelovila Talisu Stark. U sedmoj epizodi treće sezone pokazala je sve atribute. Glumu je studirala na akademiji Gordonstoun.

Screenshot | Autor: ScreenshotFoto: Screenshot

Glumila je i u serijama ‘Taboo’, ‘The Crimson Field’, ‘The Hour’ i ostalima. Majka joj je glumica Geraldine Chaplin (73), jedna od osmero djece koju je Charlie dobio s glumicom Oonom O'Neill po kojoj je dobila ime.

USA - "Taboo" Los Angeles Premiere - Los Angeles | Autor: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELLFoto: HPA/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL

Original Article