AKTUELNO

Domaći

UVENUO JE OTKAKO MU JE UMRO BRAT Potresna ispovest Marka Bulata CEPA SRCE: Još uvek se borim sa NAJTEŽIM GUBITKOM…

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs ||

Teško mu je pala iznenadna smrt brata, kojeg je u julu ove godine ispratio na večni počinak.

Ova godina je za našeg poznatog pevača Marka Bulata bila izuzetno teška, a mnogobrojne kolege, prijatelji i njegovi najbliži saosećali su se sa bolom koji će zauvek ostaviti trag na njegovoj duši. Posle duge i teške bolesti, njegov brat Igor Bulat izgubio je borbu, a njegov odlazak im je zauvek promenio živote.

Foto: Pink.rs

Marko je utehu pronašao u svojoj porodici, a najviše deci koja mu daje snagu da nastavi dalje, a kako je Nova godina na pragu, ekipa sa portala Pink.rs imala je priliku da se susretne sa njim na snimanju jednog novogodišnjeg programa.

Iako je mnogi dočekuju euforično i u prazničnom duhu, upitali smo Bulata kako se oseća nakon porodične tragedije i svega što je nakon toga usledilo.

Bila je teška godina privatno. Bilo je lepih momenata, ali su u senci ostali ovi sivi. Jedan gubitak i jedan dobitak. Borim se sa tim najtežim gubitkom, ali to je prihvatanje realnosti, život ide dalje, šta da radim… Postoji nešto što zauvek ostavi trag u nama, a to ne možemo da promenimo.

Foto: Pink.rs

U razgovoru je evocirao uspomene iz vremena koje je provodio sa svojim bratom, a najvše se seća perioda kada je bio dete, a jedva je smogao snage da o tome govori.

Setim se detinjstva sa njim, tada smo najviše provodili vremena, bili smo stalno zajedno. Posle sam se ja oženio prvi put, bio sam mlad, imao sam 25 godina, kasnije se on oženio, pa je svako imao neki svoj put.

Bulata je ponovo obuzela tuga zbog svih momenata kojih se prisetio, pa je ukratko objasnio da još uvek nije spreman da priča o pojedinostima koje ga vezuju za njega.

Foto: Pink.rs

Ne bih voleo da odgovaram na takva pitanja, naravno da mi je teško i taj gubitak koji sam doživeo ostavio je traga i na mene i na moju porodicu.

Posle teških životnih momenata Marko ima samo jednu želju, a to je da njegova porodica bude zdrava, a kako je i sam istakao, ne pravi planove za budućnost već uživa u svim čarima koje mu pruža porodična idila i njegov kutak sreće.

Nemam nekih planova za budućnost, radujem se svojoj deci, porodici, želim samo da budemo zdravi i to je sve.

Autor: K.R.

Pop kultura

PROFESOR SA HARVARDA VLADIMIR PETRIĆ OTIŠAO U LEGENDE: Suprug Dare iz Žikine dinastije preminuo u 91. godini

Domaći

Čitulje poginulom reperu slamaju srce: Prijatelji i kumovi se opraštaju od Grua: Druže moj, neka te anđeli čuvaju…

Domaći

TUGA, SUZE I BOL NA NOVOM GROBLJU! Potresne scene na kremaciji Igora Pervića: Majka mu jedva stoji na nogama, Čkaljina unuka drhti i plače iz sveg gla

Showbiz

ZAKUKAO NA SAV GLAS! Gagi Đogani saznao da je Gru poginuo, nije mogao da se oporavi od šoka: KAKO, KAD, NE MOGU DA VERUJEM! (VIDEO)

Domaći

U ŠABANOVU KUĆU STIGLA JE I ONA: Bleda i ispijena projurila kraj fotoreportera, UPLAKANE OČI sakrila naočarima! (FOTO)

Domaći

KREMIRAN ČUVENI PETRUĆI! Suze i jauci odjekivali Novim grobljem, sin Marko jedva stajao na nogama! (FOTO+VIDEO)

'Original Article