Ovan
Sve što danas budete odlučili, očekujte rezultate narednog meseca. Spremate se da napravite veliki zaokret u ljubavnim odnosima.

Bik
Danas vam lenjost ne dozvoljava da racionalno odlučujete, pa ćete sve raditi usporenije nego inače. Budite spremni da snosite posledice.

Blizanci
Rastrzani ste između racia i idealizma, pa vas muči pitanje kako da se postavite. S obzirom na to da je vreme samo za pametne poteze, oslonite se na mozak više nego na srce.

Pazite kako komunicirate i odlučujete, ova nedelja donosi retro Merkura!

Rak
Ukoliko pokušate danas da nekome objasnite svrhu i bitnost nekog poteza, taj neko vas sasvim izvesno neće poslušati. Ne trošite reči na pogrešne osobe.

Lav
Bespotrebno čekate pravi momenat kako biste doneli najbitniju odluku ove jeseni. Oslonite se na intuiciju.

Devica
Danas su u fokusu partnerski odnosi, ljubavni i poslovni. Druga strana ima nerealne potrebe i očekivanja, zbog čega ćete morati da budete grublji na rečima.

Svi horoskopski znakovi će reagovati na Mlad Mesec u Vagi

Vaga
Vaš osećaj sigurnosti i pripadnosti je sada ugrožen, ali ne zbog spoljnih dešavanja, nego zbog toga što stalno vagate između osećanja i racionalnosti. Popustite sa analizama.

Škorpija
Postoji izvesna mogućnost da ćete neke stvari odložiti jer se po vašem osećaju previše ljudi umešalo u realizaciju nekog projekta. Budite blaži u partnerskim odnosima.

Strelac
Neko od čalnova porodice pokušava da nametne neko svoje misšljenje ili tempo. Na vama je da odlučite šta vam je bitnije, mir u domu ili da budete u pravu.

Jarac
Preetško vam padaju obaveze danas, a partner uznemirava vašu idilu nekim nerealnim zaključcima. Ne jurite u procenu, već posmatrajte sve objektivno.

Vodolija
Zbog nekih odlaganja na poslu imaćete prostora da se pozabavite drugim, bitnim, temama. Danas pokušajte da ne kupujete precenjene stvari.

Ribe
Partner je dosta prizemniji i racionalniji od vas danas. Poslušajte šta ima da kaže.

Članak Vage su nesigurne, a Ribe bi trebalo da poslušaju partnera se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article