Zadrugari su imali zadatak da odrede najdosadnijeg zadrugara. Skoro jednoglasno odabrali su Marka Zeca! Zbog te odluke on je dirketno nominovan.

U rajskom vrtu Marko je rekao:

“Ljubomorni su na mene, zato su me nominovali. Eto, Anđelo on mi je bio blizak na početku, sada ga nema… Čujem da me ogovaraju po svim ćoškovima… Molim sve moje Crnogorce da glasaju da ne ispadnem sada. Voleo bih da ostanem. Imam tremu u stomaku još uvek i nisam se pokazao. Sviđa mi se Andrijana, ona je prirodna, onako kako ja volim… Drago mi je što sam u Zadruzi i što ste me zvali… Nemam plan… Da imam plan ili taktiku, ja bih već bio u toalteu sa Macom Dikrecijom. Bila je totalno gola. Ja se ne palim na takve devojke i gledao sam je kao zezanciju, da mi prođe vreme. Ona je shvatila mene drugačije. Verovatno sam joj se svideo i vrtela se oko mene, igrala je u tangama i brusu da me napali, da ja pokrenem nešto, ali meni se sviđa druga… Andrijana mi je zapala za oko i možda bi tu moglo da se desi nešto. Mazili smo se…”

Žena Slobe Radanovića je za novi SCANDAL! ispričala šokantne stvari da je Zec njenom mužu učesniku Zaruge slao snimke svog polnog organa.

ŠOKANTNA GEJ AFERA: Marko Zec je mom mužu slao video snimak svog polnog organa!

Scandalinstagram

The post Vanredno nominovani Marko Zec tvrdi: To su uradili jer su ljubomorni na mene! appeared first on Scandal portal.

Kompletan tekst …