Sada joj, međutim, nije problem da prizna da podržava Jelenu Karleušu, iako se to možda neće dopasti njenoj konkurenciji.

Jelena Karleuša je Jelena Karleuša. Ne samo zbog izgleda, seksepila i oblačenja već i zbog toga što čvrsto stoji na zemlji. Oduševljava me i zbog ljudskosti koju pokazuje prema drugim ljudima. Vjerujem da mlađe koleginice imaju strah od toga da je podrže u bilo kojem smislu da se ne bi zamerale nekim drugim pjevačkim veličinama. Ne treba im to zamjerati, ni ja nisam smjela deset godina da iznesem svoje mišljenje, išla sam linijom manjeg otpora. U posljednjih godinu-dvije nemam nikakvu potrebu da o bilo čemu šutim. Treba vremena na ovoj estradi da se oslobodiš i da prihvatiš posljedice toga da podržiš nekog protiv koga neko drugi od kolega ima nešto. Tu će uvijek neko smrtno da se uvrijedi i naljuti, takva je profesija – iskrena je Rada.

Budući da je Karleuša nedavno iznijela da je Saša Popović velika stipsa, pitali smo pjevačicu da li se direktor „Granda“ i o nju ogriješio.

– Popović nije stipsa. Prema meni nikada nije bio i takva iskustva sa njim nemam. Čak je obrnuto. On je kada sam snimala pjesmu „Pola dva“ i glumila takmičarku „Zvezda Granda“ isplatio publici naknadno ostajanje u studiju. Mogu samo da mu budem zahvalna na tome. Taj čovjek mi je uvijek izlazio u susret, uvijek mi je ustupio prostor, o kojem god snimanju da se radilo, bez ikakve nadoknade. Popović samo uzima ono što mu pripada. Oduvijek se pričalo o tim zloglasnim procentima i ugovorima koje potpisujemo, kao da je on loš. Pa čekajte, ljudi, mi smo to potpisali. Ništa preko toga što je u ugovoru pisalo čovjek nije uzeo – priča pjevačica.

Kako će popularna Rada uskoro biti tetka još jedne bebe, pitali smo je da li je hvata euforija i da li bi voljela muško ili žensko dijete sa partnerom Harisom Berkovićem.

Zaista se radi o prelijepom osjećaju, bebice su najčistije i najljepše što čovjek može da dobije od života. Radujemo se svi i jedva čekamo još jednog člana. Ne znam kakav je osjećaj ostvariti se kao majka, ali biti tetka je odličan. Kada se radi o djeci sa Harisom, zaista ne razmišljamo o tome, ali mislim da bih, kada bi do toga došlo, malkice više željela djevojčicu jer su kod nas Manojlovića sva djeca dječaci.

Haris kaže da sam vatrenija kao crvenokosa!

Rada kaže da su i ona i njen dečko oduševljeni njenom novom bojom kose.

Nisam mogla da vjerujem da jedna takva naizgled mala stvar može toliko dodatno samopouzdanje da mi donese. Čim me je vidio sa crvenom kosom, Haris je prokomentarisao da mi se konačno spoljašnost slaže sa vatrenošću kojom zračim iznutra. Eto, on kao dečko mi je rekao da nikad bolje nisam izgledala i oduševljen je – priča Rada za i dodaje da česta promjena frizure nema veze ni sa kakvim nezadovoljstvom. – Frizuru nisam promijenila više od deset godina, sve to vrijeme mi je čak i nijansa kose bila identična. Zato sam odlučila malo da se igram, a ruku na srce, to priliči i mojim godinama i mom poslu – kaže pjevačica.

(Alo)

Expresstabloid.ba

Original Article