Policija je u bunaru kod vikendice u Ritopeku našla lobanju za koju se sumnja da pripada navijaču Goranu Veličkoviću, koga su navodno oteli i ubili Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i pripadnici njihove kriminalne grupe.

Policija je tokom višednevnog uviđaja i pretrage vikendice u Ritopeku kod Beograda, za koju se sumnja da je bila mesto najmanje tri ubistva koja su počinili, kako se sumnja, Veljko Belivuk, Marko Miljković Mare i članovi njihovog surovog klana, u bunaru pronašla ljudsku lobanju, za koju se sumnja da pripada Goranu Veličkoviću Goksiju, navijaču Partizana.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je isušivala bunare u okolini vikendice strave, a u jednom od njih našli su ostatke raskomadanog tela.

“Lobanja je poslata na analizu i čekaju se rezultati”, kaže izvor.

Nestao u avgustu 2020.

Prema njegovim rečima, Goran Veličković je otet početkom avgusta 2020, a poslednji put je viđen u Višegradskoj ulici u centru Beograda.

Njegov nestanak je prijavila supruga, objasnivši da je Goksi rekao da ide da se nađe s nekim drugom, ali da se kući nije vratio, prenosi Mondo.

Velja Nevolja pao zbog Vučićevog prijatelja Zvonka Veselinovića

The post Velja i ekipa mučili Goksija 5 dana, odrubili mu glavu, sliku poslali njegovom šefu?! appeared first on Luftika.

Original Article