Venera u trigonu sa Jupiterom donosi dobro raspoloženje, optimizam i puno ljubavi.

Ovo je jedan od tranzita kojima se najviše radujemo i koji posebno zanima one koji traže ljubav. U ovom periodu izgledamo privlačnije, ali takođe nam omogućava da se opustimo i izrazimo nežnije i ljubaznije strane naše ličnosti.

Očigledno je da je ovo sjajno vreme za zabave, ali i za popravljanje stresnih veza. Favorizuje se druženje svih vrsta i trebali bismo da uživamo u povećanoj popularnosti.Takođe, otkrićemo da se više zabavljamo u zabavnim parkovima i volimo sve vrste avanturističkih aktivnosti.

Mlad Mesec u Vagi će podići veliku prašinu, ali i okončati mnoge veze!

Savršeno je vreme za početak odmora baš zbog opuštenog stanja bez stresa.
Više ćemo se kupovati, ali oprezno, aspekt izaziva preterivanje . Imat ćemo dobro oko za modu i vrednost, a padaće nam na pamet da kupujemo i luksuzarije.

Bilo bi dobro kupovati kozmetiku, nakit, umetnine i bilo šta za ukrašavanje doma ili kancelarije. Venera vlada novcem, a Jupiter bogatstvom, pa bi sada uložene investicije trebalo da povećaju vaše bogatstvo.

Sreća u ljubavi može se uporediti sa bogatstvom bilo gde drugde u vašem životu. Možda se spremaju pokloni, komplimenti i dobre ponude. Bilo bi pametno da prihvatite bilo koju ponudu tokom ovog tranzita.

Članak Venera i Jupiter donose povoljne prilike, ali i sreću se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article