AKTUELNO

Domaći

VEZA MANEKENKE I FUDBALERA ZAPALA U VELIKU KRIZU, A SVE ZBOG NJE! Jović obnovio kontakt sa bivšom, Sofija poludela, a evo šta je presudilo da je on otprati sa Instagrama! (FOTO)

Izvor: Kurir.rs, Pink.rs, Foto: Instagram.com/lukajovic, Instagram.com/sofijamilo ||

Ne želi da romansu sa manekenkom eksponira u javnosti.

Fudbaler Luka Jović i manekenka Sofija Milošević poslednje tri nedelje sve češće se svađaju, a on joj je zamerio i što je za jedan nedeljnik pričala o njihovoj vezi i dala njihovu zajedničku fotografiju. Dvomesečna veze Sofije Milošević i Luke Jovića zapala je u krizu, pa se par otpratio i na Instagramu. Međutim, Luka je svoju devojku ubrzo opet zapratio na ovoj društvenoj mreži.

Prema rečima izvora, Sofija i Luka su se tokom poslednje tri nedelje često svađali, a bili su i na ivici raskida. Sve je navodno poteklo od toga što je fudbaler Real Madrida obnovio kontakt s bivšom nevenčanom suprugom Anđelom, s kojom ima osmomesečnog sina, i ponovo je zapratio na društvenoj mreži, a kulminiralo je kad je manekenka javno progovorila o njihovoj vezi.

Foto: Printscreen Instagram/sofijamilo, Tanjug/AP PhotoManu Fernandez

Kontakt s bivšom

– Luka je ponovo počeo često da komunicira sa Anđelom i to je Sofiji zasmetalo. Ona razume da je fudbaleru sin na prvom mestu, ali iritirao ju je konstantni kontakt koji on ima s bivšom – otkriva izvor.

Miloševićeva je nedavno u intervjuu za jedan nedeljnik priznala da je zaljubljena u fudbalera i pokazala njihovu zajedničku fotografiju. Budući da Luka nije bio za to da se njihova veza eksponira, to joj je zamerio, pa su se posvađali.

Foto: Instagram.com/sofijamilo

– Kad ga je Sofija pitala da se slikaju za časopis, on je odbio. Naglasio joj je da ne bi trebalo ni ona ništa da priča o njihovoj vezi, niti o njegovoj prošlosti. Ona ga nije poslušala i uradila je šta je želela. Njoj je bilo u interesu da se opere od priča o aferama s fudbalerima, koje negira. I njemu je potvrdila samo vezu sa Ademom Ljajićem, s kojim je bila tri nedelje – kaže izvor i dodaje da manekenka na sve moguće načine pokušava da izgladi odnos s Lukom, koji se trenutno nalazi u Beogradu.

Foto: Instagram.com/lukajovic

S obzirom na to da je povređen i trenutno ne igra, dobio je dozvolu da dođe u Srbiju.

S drugarima u provodu bez Sofije

Luka Jović u subotu je doputovao u Beograd. Fudbaler je s društvom viđen u jednom novobeogradskom restoranu pored reke, i to bez Sofije. Bio je dobro raspoložen i veseo. Posle je s društvom otišao u jedan klub u centru Beograda.

Autor: Pink.rs

Zadruga

NAŠLA SI SVE SA NJIM: Zlata ubeđivala Suzanu da NE RASKIDA sa Mikijem, on na IVICI SUZA! (VIDEO)

Domaći

Zorica PRIZNALA šta oseća prema DUŠKU, a onda OTKRILA: NA GOCU SAM OPASNO LJUBOMORNA! (VIDEO)

Domaći

EVO NA KOGA JE: Kaću Živković svi znate, a ovako izgleda NJENA MAMA! (FOTO)

Zadruga

Andrijanina i Đeksonova VEZA ZAPALA U KRIZU! Zorica prva skočila da je uteši, a evo šta joj je poručila! (VIDEO)

Domaći

NISAM SPREMNA ZA NOVU LJUBAV: Dragana priznala da još nije zalečila srce posle Siniše, pa otkrila šta joj poručuju UDVARAČI! (VIDEO)

Domaći

U BRAKU SU 25 GODINA! Ova lepotica osvojila je srce Bobana Rajovića! (FOTO)

'Original Article