Nakon što je Jovana Tomić Matora sinoć razmenjivala poljupce sa Monikom Horvat, oglasila se njena bivša devojka Sanja Stanković, sa kojom je ljubav, takođe, započela u Beloj kući.

Matora i Monika snimljene u toku akcije! (VIDEO)

Na pitanje Pinka o novoj romansi njene bivše, Sanja je zakolutala očima, a onda rekla sledeće:

– Telefon ne prestaje da mi zvoni, fanovi i antifanovi me obaveštavaju šta se desilo sinoć. Što se mene tiče, ja mogu samo da aminujem, nemam ništa protiv. Volela bih da me izuzmu iz svega. Ako je ušla u vezu, srećno joj bilo. Nemam pojma da li će opstati, niti me zanima. Ne znam da li je zaljubljena, ali se ponaša isto kao što se ponašala sa mnom na početku, tako da mi je sve to smešno. Da je zaljubljena u mene, ne bi tako brzo ušla u vezu – počela je ona.

– Nisam u kontaktu sa Jovaninom familijom, otkad smo raskinule. Videla sam poljubac, sa mnom se nije tako ljubila. Ne zanima me to, ako su zaljubljene, želim im sve najbolje – poručila je Sanja.

Ona je otkrila da li se ona možda zaljubila tokom boravka u Dubaiju.

– Nisam se zaljubila u Dubaiju, išla sam samo da odmorim. Imam tamo prijatelje sa kojima sam bila kad mi je bilo dosadno.

Članak “Videla sam poljubac!” Sanja Stanković se oglasila zbog romanse Matore sa Monikom (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article