Njen stariji sin Flin, koji ima četiri godine mogao je sam da ustane iz kreveta, ali joj nije bilo jasno kako je mlađi Artur, koji ima samo 22 meseca, uspeo da da izađe iz kreveca.
Kada je o tome šta se desilo pitala svog starijeg sina, on je rekao da nema pojma o čemu se radi jer je spavao. Zbog toga je majka odlučila da pogleda snimak sa kamere koja postoji u dečijoj sobi, a kada je videla snimak nije mogla da prestane da se smeje, prenosi Metro.

Ispostavilo se da Flin uopšte nije zaspao već je smislio genijalan način kako da pomogne malom bratu da izađe iz kreveca, kako bi se igrali.

Naime, stariji sin se pored kreveca naslagao ćebad i plišane igračke kako bi njegov mlađi brat mogao da izađe. Osim toga, on je u krevetac stavio i kutiju na koju se Artur popeo, a onda uz bratovu pomoć, izašao.

– Kada sam ušla u sobu, obojica su bila veoma srećna, igrali su i pevali. Kada smo Flinu, koji je poricao da zna šta se dogodilo, pokazali snimak, počeo je da se smeje i rekao je: Mama, u redu je, on se nije povredio jer sam stavio mnogo ćebadi i igračaka na pod – ispričala je majka dečaka.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article