Leposava, mlada lija, stalni gost Planinarskog doma u Ovčar Banji, najviše voli Slavka koji je redovno hrani, ali druži se i sa turistima, doduše često im ponešto i ukrade.

(VIDEO) Srećko je vozio tešku mašinu u rudniku Majdanpek, kada je ispred velikih guma UGLEDAO NEVEROVATAN PRIZOR

Čim iz šume čuje Slavkov glas stiže na doručak ili večeru. Veruje mu i sve što joj ponudi pojede u slast. U podnožju Kablara upoznali su se pre dva meseca.

„Ja sam joj bacao hranu daleko, nije htela da priđe. Posle toga se pripitomila i jede mi iz ruke i pozira, naiđu turisti ona izađe tu, slika se. Sad je dobra i svako može da je hrani iz ruke“, navodi Slavko Maletić, domaćin u Planinarskom domu.

Znatiželjna Slavkova riđa drugarica svakog dana provede po nekoliko sati sa gostima Planinarskog doma. U početku je bila nepoverljiva, ali se sada u pravom smislu odomaćila.

Jedino podvije rep zbog domaćih životinja, ali je to samo na kratko obeshrabri. Leposava često svrati i kod komšija, koji joj nestašluke brzo oproste.

„Ulazi u gepek, penje se preko kola, ukrala tabakeru, krade meredov za pecanje, ja posle idem jurim za njom. Uđe u čamac i pokupi sitne ribice iz kofice i tako. Znači nema šta ne krade. Ja sam nalazio gostima ovde iz Doma ukrade papuče, ukrala kupaći“, kaže Milisav Drmanac iz Ovčar Banje.

U tu priču uverio se i naš snimatelj, jer je sunđer sa mikrofona, koji je Leposava za čas uzela, morao da traži po šumi.

BONUS VIDEO:

I SPOSOBNA I LEPA I ZGODNA! Sve starlete odmah kod nje na obuku! OVAJ SNIMAK JE TOTALNI HIT!

GOLA SLOBODA S MUŠKARCEM U KREVETU! Ovo je ćista provokacija, Mičalovićka nemoj to da nam radiš!

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article