Naime, danas 58-godišnji Denis tvrdi da mu je tri godine starija Madona ponudila vrtoglavih 20 miliona dolara ako s njom začne dete, o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji "I Should Be Dead By Now".

Ovako je bilo, jednom sam bio u Las Vegasu i zabavljao se, kada sam primio jeziv poziv. Bila je to Madona koja me sva u panici nazvala da mi kaže kako ovulira i da se smesta pojavim u Njujorku. Ostavio sam sve žetone na stolu, leteo pet sati do Njujorka i obavio šta je tražila. Nakon toga sam odleteo nazag u Las Vegas i nastavio gde sam stao s igrom– napisao je Denis u knjizi.

Toga se ovih dana prisetio u radijskoj emisiji "The Breakfast Club" kada su ga pitali je li to zaista bilo tako ili je možda priča preuveličana.

Pokušavao sam, da, ovde u Central Parku, gde je ovde veliki stan na tri sprata. Kockao sam se jednu noć u Las Vegasu kada me nazvala iz Njujorka i rekla da ovulira. Zaustavio sam igru i otišao k njoj– potvrdio je svoju priču još jednom.

Voditelji nisu mogli da dođu k sebi od čuđenja, a Denis im je rekao kako bi na to i oni sami pristali kada bi im neko ponudio veliki novac.

Poslala je avion po mene, došao sam kod nje, obavio što je trebalo i vratio se kockanju u Las Vegas. To vam je istinita priča– izjavio je penzionisani košarkaš.

Denis je izjavio i kako nije zažalio što Madona ipak nije ostala trudna s njim.

Madona danas ima šestoro dece, 22-godišnju ćerku Lurdes Leon koju je dobila s ličnim trenerom i glumcem Karlosom Leonom, 19-godišnjeg sina Roka kojeg je rodila bivšem suprugu Gaju Ričiju, a usvojila je 13-godišnjeg Davida, 13-godišnju Mersi te 7-godišnje blizance Ester i Stelu.

(FOTO/VIDEO) ONA NE PRIHVATA STAROST! Kraljica popa pokazala da je još u TOP FORMI!

Denis ima troje dece, s bivšom suprugom Ani Bejks. sa njom je dobio danas 31-godišnju ćerku Aleksis i 19-godišnjeg sina Denisa Juniora, a s drugom bivšom suprugom Mišel Mojer ima 18-godišnju ćerku Triniti.

Pogledajte i bonus video:

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article