Ovan
Mesec nagoveštava vikend pun preispitivanja, ali i strasti. Pojedini pripadnici znaka će okončati neke teške odnose, dok će drugi doći do nekih konačnih zaključaka koje će odnose podići na mnogo bolji i zdraviji nivo.

Bik
Ako se do sada niste pitali koliko ste sremni da date kako bi odnos opstao, ovaj vikend donosi baš otvaranje ove teme. Bili u vezi ili ne, aspekti nagoveštavaju konačno suočavanje sa istinom.

Blizanci
Imaćete priliku da kažete sve što osećate, samo pazite da ne preterate. Bićete izazvani zbog unutrašnjih nemira, koji nemaju veze ni sa kim drugim, sem sa vama.

Rak
Kod vas je uzburkano odavno, pa ovaj vikend donosi kulminaciju. Od vas samo zavisi da li će ona biti sa srećnim završetkom ili sa lošim.

Lav
Da biste dobili ono što vam je bitno i potrebno moraćete da napravite kompromis. Druga strana će konačno otvoriti karte, a na vama je da odlučite da li vam je to prihvatljivo ili ne.

Devica
Ono što smatrate zajedničkim u vezi ili braku sada je na testu. Otvoreni razgovor bez teških reči, rešava sve.

Vaga
Biće nategnuto, ali i učinkovito. Pokušajte da ne pristupate sebično bilo kom događaju vezanom za ljubav.

Škorpija
Neke tajne koje budu otkrivene, biće tema razgovora koji tek sledi. Odlučite šta želite od partnera ili sipmatije.

Strelac
Odluka da li ćete da radite na postojećem odnosu ili ne pada upravo tokom ovog vikenda. Oni koji nisu zauzeti biće primorani da se pozabave svojim najdubljim sttahovima koji će se odjednom pojaviti.

Jarac
Tokom vikenda vs očekuje ozbiljnija situacija po pitanju ljubavi i partnerstva, pa ćete morati da odlučite da li vam je najbitnije da budete u pravu ili da budete srećni. Ukoliko „popustite“ nemojte gledati na sebe kao slabu osobu.

Vodolija
Ovaj vikend nagoveštava prekid sa nekim starim načinom života, a svakako može da donese i neke bolje okolnosti ukoliko ste spremni na promenu. Svaka vaša reč će imati uticaja na ono što će se dešavati u narednom periodu.

Ribe
Na testu je vaše samopuzdanje i sam ljubavni odnos. Direktno utičete na ishode i samim time možete pokrenuti pročišćenje.

Članak Vikend donosi konačne odluke na polju ljubavi za mnoge horoskopske znakove! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article