Vladimir Tomović je odlučio tokom večeri da stavi Dragani Mitar do znanja koliko mu znači i koliko je zaljubljen u nju. On je napisao poruku Dragani, kako ova poruka nije došla do nje, Tomović je rešio da joj to lično kaže, a Mitrova se topila dok ga je slušala.

– Mitar, znam da sada imaš osmeh na licu. Besmisleno je da filozofiram u ovom trenutku. Napisao sam da te on nakon rijalitija neće ni pogledati jer si ga ovde prevarila pred milionima. Ti si napravila od njega najvećeg magarca. Ako mu se vratiš, ti od sebe praviš kretena, većeg od Lune. Na kraju sam napisao jednu rečenicu koju ti nikad nisam rekao. Voleo bih da uskoro volim tebe i sina. Je l’ ima nešto strašno u toj rečenici? Zapamti poslednju – rekao je Tomović Dragani i poljubio je za laku noć.

Ovo niko nije mogao da očekuje baš od Vladimira, s obzirom na to da je on uvek za sebe pričao kako ne bi mogao da bude u ozbiljnijim vezama sa devojkama koje su promenile dosta momaka, a sad je okrenuo ploču i rekao da želi da prihvati Draganu i njenog sina Jovana. Kako će njegova porodica reagovati ostaje nam da vidimo.

Članak Vladimir odvojio Draganu u stranu i rekao joj reči koje su joj zaparale srce! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article