Vlatka je ponovno prokomentirala pobjedu Joea Bidena na predsjedničkim izborima, a osvrnula se i na komentare o njegovim godinama

Vlatka Pokos nije skrivala oduševljenje što je Joe Biden pobijedio na predsjedničkim izborima u SAD-u. Poznata voditeljica, koja već godinama živi u Torontu, sada je na Instagramu objavila svoju fotografiju iz mladosti i usput se osvrnula na ružne komentare.

“Mlada sam i lijepa, nemam čak niti puder na licu, samo crveni ruž, koji sam voljela u to vrijeme. Zar netko doista misli da sam danas manje vrijedna kao osoba i žena? Mislim da se to nitko ne bi usudio reći na glas, čak i da to misli. To može misliti samo primitivna i ograničena osoba. Da ne kažem zla i glupa”, započela je Vlatka.

VLATKA POKOS: ‘Hrvatska je na razini nepismenih, jeftinih, cajki i prostakluka. Ja sam sve suprotno od toga’

“Kako onda objasniti ovu poplavu ‘mudrih’ komentara o životnoj dobi jednog izuzetnog čovjeka, koji na sreću svih nas, postao predsjednik Amerike? To zgražavanje nad njegovim godinama je nepodnošljivo i jadno. I to od strane ljudi koji se navodno bore za ljudska i ženska prava. Licemjerno. Govori o nerazumijevanju, neznanju i najgoroj, sveprisutnoj diskriminaciji po životnoj dobi. Najraširenijoj diskriminaciji u modernom svijetu, dokazano. Ne možete se boriti za jedno pravo a istovremeno diskriminirati drugo”, napisala je.

VLATKA POKOS DOBILA VELIKO PROMAKNUĆE, PA PORUČILA: ‘Živim drugi život, a slava mi ne nedostaje, samo dobri prijatelji’

U nastavku se dotakla i komentara upućenim novom predsjedniku SAD-a.

“Moja strast je povijest i politika, osobito američka kojom se intenzivno bavim.Joe Biden je izniman političar a još fascinantniji čovjek i dobitak je za čovječanstvo. Iznimno vitalan, lucidan i topao čovjek. Nikada u povijesti američkih izbora, niti jedan kandidat nije osvojio više glasova birača. Činjenice. Stoga bih pozvala hrvatske i ine besposlene mozgove da se bave bitnim stvarima, a ne nečijim godinama. Ne sjećam se da se itko u Hrvatskoj zgražavao nad godinama debeloguzog, polupismenog idiota koji je donedavno bio američki predsjednik. Licemjeri”, zaključila je.

Original Article