– Veliku sam podršku dobio od naroda, ali i od kolega, muzičara, autora, pevača. Od stotinu komentara, bilo je nekoliko uvreda. Ljudi ne misle glavom kada nešto pišu. Jadranka je beda, jedan prikriveni ološ. Prozvala me ničim izazvana, a gostovala je nekoliko puta u mojim emisijama. Sama se pozivala u moje emisije. I to ne samo u moje, već kod skoro svih mojih kolega. Izlazili smo joj u susret jer smo mislili da je fina devojka. Ne da nije fina i kulturna, nego je sve suprotno od toga. Ona je nikakav pevač, nema nikakve preglede. Kome ona treba? Pa moja mama bi imala više pregleda od njenih pesama. Sve ti je ova država dala. a ti nećeš da kažeš ni izvini, izjavio je poznati voditelj Goran Čomor gostujući u net radijskoj emisiji „Sve po spisku sa Škundrićem“, koja se emituje svake srede od 19h na „TopVibe“ radiju.

Na Škundrićevo pitanje, zašto je onda zvao u svoje emisije ako već smatra da ne zna da peva i da ne poseduje harizmu, Goran je odgovorio:

– Pa upravo sam to rekao na početku. Svi smo mislili da je fina, vaspitana, dobra devojka, pozivala se sama u emisije i želeo sam da joj učinim. Na kraju se ispostavilo da sam napravio pogrešan potez, jer me proziva bez bilo kakvog osnova i tvrdi kako je zabranjena.

Nenad je inače prepoznatljiv po svojoj provokativnosti, pa je na samom kraju intervju-a upitao Čomora kada će u svoju emisiju „Pred Fajront“ koja se emituje na televiziji BN pozvati i Jadranku Barjaktarević. Čomorov odgovor je prilično iznenadio i nasmejao Škundrića:

– Znaš kada ću da je pozovem? Na kur.vdan. A to je takozvani praznik „Sveti nikad“.

Izvor: Espreso

Članak Voditelj opleo po Jadranki: Ona je jedan prikriveni ološ! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article