AKTUELNO

Domaći

VOĐA KAŽNJEN! Nikola Orozović prekršio OVO pravilo života u 'Zadruzi'! Veliki šef odmah poslao pismo! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Ovo će ga skupo koštati.

Voditelj Milan Milošević ove noći ušao je u rijaliti program "Zadruga 3" kako bi ukućani odgovarali na pitanja koja su im postavljali gledaoci. Pre svega, Milan je pročitao pismo koje je poslao Veliki šef.

Foto: TV Pink Printscreen

U pismu su svi ukućani obavešteni da je ovonedeljni vođa Nikola Orozović kažnjen nedeljnim honorarom zbog toga što je uputio pozdrave za crnim stolom, što je inače strogo zabranjeno.

Zadrugari, već toliko puta je rečeno da kada stigne pismo u Zadrugu, na vođi je da što pre okupi zadrugare i pročita pismo. Pa se pitamo da li je moguće da još ovo pravilo ne poštujete. Danas je vođa slao čestitke i poruke, što se samo može raditi kod Džastina Bibera posle 18 časova. Pisma Velikog šefa su prioritet. Kako je Nikola dva puta danas prekršio ovo pravilo, doneli smo odluku da bude kaženjen nedeljnim honorarom – glasilo je pismo.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej, kažnjen sam i to je to. Ja sam čekao da se svi sakupe, nisu se sakupili i to je to… Rekao sam to u međuvremenu – rekao je Nikola Orozović.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.K.

Zadruga

DRAGOJEVIĆU STIGLA KAZNA, ON POTPUNO PODIVLJAO! David ponovo krenuo da UDARI ALEKSANDRU, obezbeđenje ga ODMAH SAVLADALO i odvelo u zatvor! (VIDEO)

Zadruga

SVE VREME JE LAGAO LUNU? Marko Miljković pred svima priznao: Više volim kocku! (VIDEO)

Zadruga

TO NIKAKO NISU OČEKIVALI! Veliki šef OVO priredio zadrugarima čim su otvorili oči! (VIDEO)

Domaći

Novi vođa PREKRŠIO pravilo: Veliki šef odmah poslao pismo, VOJKE POBESNEO! (VIDEO)

Zadruga

ALARMANTNO STANJE U VEZI! Stanija pripretila Marku Markoviću zbog GREŠAKA koje pravi, pa mu rekla šta će biti sa njima nakon izlaska! (VIDEO)

Domaći

RADA MANOJLOVIĆ BANKROTIRALA?! Pevačica progovorila o finansijskim problemima, pa spomenula OVOG kolegu! (FOTO)

'Original Article