Ovan
Ubraznje pred vikend donosi posebnu vrstu energije koja će vam prijati. Stići ćete mnogo toga, ali uz posledice u vidu ogromnog umora.

Bik
Na dnevnom nivou vam se smenjuje potreba da budete bliski sa partnerom i da ga odbijete. Morate konačno odlučiti šta vam je činiti po tom pitanju jer partner nema strpljenja.

Blizanci
Poprilično dinamičan dan je pred vama i to vam prija. Druženje sa prijateljima može da ga popravi i rastereti vam misli.

Rak
Danas vam je prioritet da se pokažete u što boljem svetlu i to kroz posao. Partner se povlači što vas tera u napad i zahtevanje objašnjenja.

Lav
Malo vam je lakše danas u odnosu na protekle dane, pa dajete sebi oduška. Odmorite se u nekoj laganijoj atmosferi koja ne zahteva puno društva.

Devica
Raspoloženi ste da rizikujete i finansijski i emotivno, pa se bacate na sve strane. Pazite šta kome poveravate.

Vaga
Takmičite se sa partnerom i to ne na dobar način. Nebitno je ko je u pravu, samo je vaš bes jači.

Škorpija
Neko će imati želju da se svađa, specijalno na poslu, a vi pokušajte da izbegnete to. Pazite se ilegalnih radnji.

Strelac
Potrebno vam je više strpljenja za dešavanja na polju ljubavi. Pokušajte da iskontrolišete imuplsivnost, jer neko neće tolerisati
vaše ponašanje.

Jarac
Neko od članova porodice svaljuje svoje probleme u vaše krilo i to vas poprilično muči. Pokšajte da potavite pravu granicu.

Vodolija
U velikom ste pokretu i rešavate jedan problem za drugim. Nemojte klonuti duhom jer morate da učestvujete u poslovima koji vas i ne zanimaju.

Ribe
Podiže vam se samopuzdanje, ali samim tim i postajete agresivniji. Usporite malo jer vas ta energja neće držati dugo.

Članak Vodolije ne smeju da klonu duhom, a Lavovi bi trebalo sebi da daju oduška se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article