Jurica Popović (59) objavio je spot za pjesmu ‘Pedesete’. Tema spota je, kaže kantautor, kako je to živjeti u skromnom domu kao što su živjeli ‘naši stari’.

Foto: Promo

– Živjeti u svome skromnom domu, a ne dozvoliti da ti neimaština zgazi dostojanstvo i ponos, te uvijek svima pokazati onu ljepšu, vedriju stranu sebe, to je ideja vodilja ovoga videospota. Naši stari tako su živjeli jer nisu imali prevelika izbora. Stoga je radnja smještena u kuću staru preko dvije stotine godina, koja se održavala mudrošću i mukotrpnim radom njezinih ukućana, ali uvijek čista obraza – rekao je Popović, kojemu je ovo posljednji spot s albuma ‘Osobno’.

Glazbenika je prije tridesetak godina obilježila grupa Trotakt projekt i pjesma Rolana, a prije dvadesetak grupa Gracia i pjesma Linđo, a sada ga, kaže, na novome putu obilježavaju pedesete.

– Leti vrijeme, a s njime lete i pedesete – kazao je Jurica te otkrio da nema namjeru uskoro stati s kreativnim radovima.

Foto: Promo

– Glumac Vedran Mlikota nedavno je rekao kako od mene uskoro očekuje režiranje filma, pisanje scenarija i neku glumačku ulogu. Nikada se ne zna što nosi novi dan – zaključio je Popović.

Original Article