Kontroverzna bivša državna sekretarka MUP-a, Dijana Hrkalović, optužila je u nedavnom intervjuu svog tadašnjeg pretpostavljenog, ministra policije Nebojšu Stefanovića, da je prisluškivao predsednika Aleksandra Vučića, namestio slučaj „Jovanjica“ i štitio Veljika Belivuka i njegov klan.

Predsednik Aleksandar Vučić, upitan da prokomentariše ove navode, rekao je da je na nadleđnim organima da utvrde sve.

– Nadležni organi su ustanovili da je prisluškivanja bilo. Čini mi se više od 1600 ili 1800 puta. Verujem da će nadležni organi utvrditi i sve ostalo. Ni reč više neću reći, jer znam kako bi pojedini mediji to preneli – kazao je Vučić, a prenosi Blic.

Istakao je i da nema pravo da kaže šta misli.

– Ne zamerite mi koliko sam ostario ovih godina, jedino mi brzo i dobro radi mozak, pa bih rekao neki ciničan komentar – kazao je on.

Dva puta je, kako kaže, gledao šta je rekla gospođa Hrkalović.

– Dvaput sam gledao intervju, imao bih neka pitanja, ali neka ih postave nadležni organi. Biće ono što kaže tužilaštvo. To je njihov posao. Nisam ja tu da postavljam pitanje, već nadležni organi. Psihologijom se pomalo bavite i vidite da li je bila iskrena ili ne. Jedino je sigurno – da ja nisam njima učinio ništa nažao. O moralu da ne pričam… O tome da se prisluškuje šef države da ne pričam. Šta vam je posle toga ostalo? Dve, dve i po godine ima da sam o tome pričao – istakao je Vučić.

Naglasio je i da veruje u institucije Srbije.

– Ne mogu ja time da se bavim, ja moram da se bavim Briselom, ugljom, mazutom. Verujem u institucije, verujem u državu Srbiju, to je važna poruka za građane – istakao je Vučić.

Izvor: Blic

The post Vučić o Dijani i Nebojši: Koliko sam ostario, jedino mi brzo i dobro radi mozak appeared first on Luftika.

Original Article

(Visited 10 times, 1 visits today)