Vlasnik tabloida “Informer” Dragan J. Vučićević, u svom redovnom gostovanju na Pinku u pokušaju da govori na svoju staru Đilas temu uspeo je da “pokopa” predsednika Srbije Aleksandra Vučića više nego iko pre.

Naime, Vučićević je u silnoj želji da što uverljivije optuži lidera Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa za posedovanje tajnih računa, pomešao Đilasa ga sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Vučićević je u nameri da ponovo optuži Đilasa da je lopov, pogrešio ime, pa “optužio” predsednika da bi dao milione da može da nađe jedan tajni račun lidera SSP, piše Nova.

– Oni bi dali ne znam šta. Vučić bi dao pola onih svojih mil… Ovaj Vučić, Đilas bi dao pola onih svojih miliona da može da nađe jedan tajni račun Dragana Đilasa, izvinjavam se, Aleksandra Vučića. Poludeo sam sa imenima“, rekao je zbunjeni Vučićević ne razlikujući više istinu i imaginaciju.

Đilas, čuj mene Vučić, Đilas. pic.twitter.com/niLZTQDgQZ

— Lazar Vojinović (@LazarVojinovic_) October 10, 2021

Vučićeviću je optuživanje Đilasa da je lopov redovna praksa i jedan od omiljenih performansa na Pinku, zbog čega je dobio i nekoliko tužbi od Dragana Đilasa.

Hvala Draganu J. Vučićeviću na priznanju: Nisam pošten, nisam, nisam (VIDEO)

The post Vučićević na Pinku objasnio da Vučić ima milione i tajne račune appeared first on Luftika.

Original Article