Nakon svih negativnosti kojima je na Dori bila izložena njegova kći, reagirao je i sam Siniša Vuco. Izrevoltirani pjevač u svemu vidi jednu veliku urotu

Kći pjevača Siniše Vuce na Dori je završila pretposljednja, što i nije došlo kao veliko iznenađenje s obzirom na to da joj ni kladionice prije samoga natjecanja nisu bile naklonjene. Iza Brigite Vuco (22) tako je ostao samo Sandi Cenov sa svojom pjesmom “Kriv”.

HRT

Mlada pjevačica, koja je svojim sinoćnjim nastupom mnoge podsjetila na slovensku senzaciju Senidu, pjevala je pjesmu “Noći pijane” i privukla pozornost svojim dubokim glasom i neobičnom glazbenim stilom. Bila je to mješavina balkanskog popa i hip-hopa, popularno nazvana trap žanrom.

Loš stajling i ‘nedopustivi’ auto-tune

Brojni Hrvati zamjerili su Brigiti što je zaplovila žanrom koji je osobito popularan u Srbiji te su joj na Twitteru poručili: “Audicija za ‘Zvezde Granda’ ti je u drugom studiju.” A povela se i rasprava oko uporabe auto-tunea na Dori, za koji neki smatraju da ne bi smio biti dopušten na takvom natjecanju.

Auto-tune može u tolikoj mjeri promijeniti glas da gotovo svi mogu zvučati savršeno. Kada se pravilno koristi, dovoljno je suptilan da se ne može otkriti. No, postoje pjevači koji su pretjerivanje s auto-tuneom popularizirali kao način pjevanja. Cher je bila prva koja se poigravala s tim “čarobnim gumbom”. A očito ga voli i Vucina kći.

Tviteraši su popljuvali i Brigitin ležeran stajling na opatijskoj pozornici. Trenirka, tenisice i korzet zaslužili su veliki palac dolje i nedostatak su poštovanja prema Dori, ako pitate ekipu koja ovo “sveto” natjecanje štuje poput religije.

SINIŠA VUCO JE POSTAO DJED: Osim sina nogometaša, ima i lijepu kćer koja je postala majka, a buduća je trap zvijezda

“Ovaj korzet na Senidi za siromašne je nešto strašno što dugo nismo vidjeli”, “Najbolje je kako je došla obučena, kao ja kako hodam do pekare po kilu kruha i burek sa sirom”, “Na prvu sam mislio da je Jack Sparrow”, samo su neki od komentara na račun modnoga izričaja mlade pjevačice.

HRT

Tata Vuco optužio HRT za bojkot

Doslovno ništa sinoć nije pošlo za rukom Brigiti Vuco. I prije samoga natjecanja proživljavala je pravu dramu. Naime, u zadnji trenutak je ostala bez plesača, koji nisu na vrijeme predočili negativan test na koronavirus. I tako je Brigita morala nastupiti sama kao duh.

Nakon svih negativnosti kojima je na Dori bila izložena njegova kći, reagirao je i sam Siniša Vuco. Izrevoltirani pjevač u svemu vidi jednu veliku urotu protiv Brigite.

Tomislav Miletic/PIXSELL

“Mojoj su kćerki namjerno diskvalificirali plesače, a nakon što su na vrijeme napravili novi test na koronu, opet im nisu dozvolili nastup. Također, nisu dopustili ulaz ni stilistima, koji su isto imali negativan nalaz”, rekao je Vuco za Večernji list.

“Na generalnoj probi je zvuk bio odličan, a na finalnom izvođenju su u Brigitinim slušalicama poremetili odnose, tako da nije imala pravu predodžbu zvuka. To je bio očiti bojkot. Kada Brigita za dva tjedna u inozemstvu snimi videospot u kojem će biti plesači, publika će u punini osjetiti pjesmu ‘Noći pijane'”, dodao je pjevač.

Igor Kralj/PIXSELL

HRT-u je Vuco zamjerio i to što njegovu Brigitu nisu nijednom snimili u zakulisju nakon što je izvela svoju pjesmu, dok su sve ostale izvođače tu i tamo prikazali na ekranu dok su čekali rezultate glasovanja, piše Večernji.

Original Article