Dok publika ovog vikenda željno iščekuje finale serije „Močvara“ i rasplet uzbudljivog scenarija Milene Marković, jedan od njenih protagonista koji je izazvao veliku pažnju Vuk Kostić govori o načinu na koji je gradio svoj lik kriminalca Danijela Kinakovića Kineza.

Zatvorenik s mračnom životnom pričom potpuna je suprotnost ovog glumca, koji sada, kada je proizvod pred sudom publike, opisuje kako ga je stvarao sarađujući s rediteljem Olegom Novkovićem.

View this post on Instagram

Da to su te njuške..pravi prijatelji koji te nikad ne bi ogovarali izdali bili grubi prema tebi ..trčali bi za tobom sa svojim malim nogama do kraja sveta.. dali bi svoje male živote za tebe bez da trepnu..saradnici u najlepsem poglavlju naših života…dobar pogled braćo

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

– Kad tumačiš kriminalca, više se zabavljaš jer nemaš nikakve ograde u stvaranju. Kinez je neki mutan lik i šta god da uradi, paše mu. Ozbiljan je i pomalo lud. Uskoro punim 41 godinu i sa dugogodišnjim iskustvom nagledao sam se svega i svačega. Uz to, i naša štampa je puna crne hronike, pa kod nas nije teško zamisliti ovakvu priču. Ljudi su oguglali čitajući hronike i moraš kao glumac, dok gradiš ovakav lik, da nađeš neki ključ da bi ih pridobio.

izvor Kurir

Članak Vuk Kostić: Kad glumiš kriminalca, više se zabavljaš jer nemaš nikakve ograde u stvaranju! (FOTO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article