Posljednja u nizu glumica koje su odlučile progovoriti o seksualnom zlostavljanju na setu je Rebel Wilson (37). Australka je svoje neugodno iskustvo podijelila na društvenim mrežama.

The 88th Academy Awards - Vanity Fair Party - Los Angeles | Autor: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELLFoto: LuMarPhoto/Press Association/PIXSELL

– Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li gurnuti prst u njegovu guzu – napisala je glumica i dodala kako se radi o jednom slavnom glumcu.

Za to vrijeme njegovi prijatelji su se glasno smijali i pokušavali snimiti cijelu situaciju mobitelom. Rebel ga je odbila i izašla iz prostorije.

– Nakon toga sam nazvala svog menadžera i odvjetnika te im se požalila. Oni su kontaktirali studio pa sam se osigurala da sljedeći put kad mi se ovakva scena dogodi mogu napustiti projekt – objasnila je.

MTV Movie Awards - Arrivals | Autor: Hubert Boesl/DPA/PIXSELLFoto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL

No to nije jedina neugodna situacija koju je doživjela u Hollywoodu. Wilson je otkrila kako ju je prije nekoliko godina poznati redatelj pozvao u svoju hotelsku sobu.

– Mislila sam da ćemo pričati o filmu. Srećom, nije bilo fizičkog kontakta jer ga je nazvala supruga i počela vikati na njega te ga optuživati da spava s glumicama. Bila je toliko glasna da sam sve razumjela i brzo pobjegla iz sobe – rekla je Rebel.

Filmaid Charity Ball 2016 in Hong Kong | Autor: Jayne Russell/DPA/PIXSELLFoto: Jayne Russell/DPA/PIXSELL

Izjavila je kako je svjesna da njezine priče nisu brutalne kao one od njezinih kolega i kolegica no da se ipak može poistovjetiti s onim što su oni prolazili.

Original Article