Kristina Spalević, bivša zadrugarka i izabranica Kristijana Golubovića, u šestom je mjesecu trudnoće, a uskoro će postati majka dječaka.

Trudnoću odlično podnosi, međutim prošla trudnoća joj se, nažalost, završila pobačajem. Tada je, kako kaže, za dlaku izbjegla smrt. Kristina je otkrila da je dugo krvarila, ali da ljekari nisu uočili unutrašnje krvarenje, koje je dovelo do gangrene i hitne operacije:

-Krenula sam tada na preglede skoro svaki dan, nisu vidjeli tu, tamo, a Beta raste, pa onda je bilo priče kako lažem, kako nisam trudna, morbidno. Onda smo otišli u neku emisiju, bilo mi je stalo krvarenje, tad me je baš zabolio stomak i prokrvarim i odemo odnah u “Dragiša Mišović”, otišli na pregled, tu su vidjeli da je Beta počela da pada. Ja tad baš baš krvarim i rekli su mi da se ujutru javim hitno, možda je vanmaterična, možda će trebati operacija – rekla je Kristina, pa nastavila:

-U međuvremenu, ja vidim da krvarim tri nedjelje, ili četiri, što je nenormalno dugo, mene samo jedan dan prjeseče skroz i odemo u Urgentni centar, tamo kad su vidjeli, hitna operacija, slijepo crijevo. Međutim, kad su oni mene otvorili, to je bilo, ma četiri sata su me operisali, ja sam zapravo imala unutrašnje krvarenje, spoljašnje i unutrašnje, koje niko od ginekologa nije vidio. Ja sam bila na ivici. Gangrena slijepog crijeva, skroz se zavukla iza bubrega, tri sata mi je čistio tu krv, slijepo crijevo je bilo pred pucanjem – rekla je Spalevićka.

TRUDNA KRISTINA PODRŽALA GOLUBOVIĆEVO NASILJE U ZADRUZI: Neko je morao da postavi Uroša na svoje mjesto

(Express/Srbijadanas)

The post ZA DLAKU IZBJEGLA SMRT: Kristinu Spalević morali hitno da operišu, dobila gangrenu appeared first on Express.

Original Article