Još jedan primer da u Srbiji epidemiološke mere može kršiti samo privilegovana manjina u sprezi s vlašću jeste i poslanik SNS-a Vladimir Đukanović koji je sinove odveo sinoć na 164. večiti derbi.

Đuka je svoju decu sinoć odveo na stadion Crvene zvezde i još jednom pokazao da je privilegovani fan ovog fudbalskog kluba i da pripada “elitnom” delu svoje partije za koji pravila ne važe.

I dok su za ostatak Srbije vrata fudbalskih stadiona, kafića, restorana, pozorišta i ostalih ustanova zatvorena, ovo ipak nije slučaj sa članovima vladajuće stranke.

Čak su i deca privilegovana u stilu kampanje “za našu decu”, dok je ostaloj deci radost gledanja utakmica uskraćena.

– Odmalena treba učiti decu kako da grabiš samo za sebe, da imaš ono što drugi nemaju, da uživaš u svim mogućim privilegijama.

Jovanjički advokat na derbiju – napisao je tviteraš uz fotografiju Đukanovića na stadionu.

Odmalena treba učiti decu kako da grabiš samo za sebe, da imaš ono što drugi nemaju, da uživaš u svim mogućim privilegijama.
Jovanjički advokat na derbiju. pic.twitter.com/4zw0JU6Dha

— Izvesni Plim (@IzvesniPlim) April 8, 2021

Ovo nije prvi put da Đuka mimo pravila u pandemiji poseti stadion, odgleda utakmicu i time se pohvali.

On je na stadionu “Rajko Mitić” uživo gledao i meč protiv Milana, zajedno sa funkcionerom niškog SNS poznatom po u bakljadama u proleće, Bojanom Marinkovićem Bojzijem.

Inače, sinoć je i zamenik gradonačelnika Goran Vesić uhvaćen u jednoj kafani na proslavi pobede crveno-belih.

Javnost je oštro osudila i posebnu predstavu koja je održana za predsednika Vučića i ministarku Kisić, ali i sve ostale nedozvoljene izlete čelnika vlasti.

Ostaje da vidimo do kada će državni vrh kršiti pravila koju obični građani Srbije moraju da poštuju, prenosi Direktno.

Đuka: Predsedniče, da se ne lažemo više, banda Veljka Belivuka nije mogla sve to da radi bez ozbiljne logistike naših ljudi

The post Za ‘njihovu decu’ Marakana, za ‘njih’ kafana, posle zašto kolo oko spomenika appeared first on Luftika.

Original Article