Pozirajući na ulici u lepršavome kimonu, ispod kojega je nosila samo donje rublje, Žanamari je svojim pratiteljima pokazala – gaćice

Pjevačica i influencerica Žanamari Perčić (39) obara svojim bujnim oblinama i zategnutim tijelom gdje god se pojavi, bez obzira na to što ima na sebi. Zgodna Tučepljanka, koja je u utorak proslavila rođendan u vatrenoj haljini ubojita dekoltea, danas je naglasak stavila na donji dio tijela.

Pozirajući na ulici u lepršavome kimonu, ispod kojega je nosila samo donje rublje, Žanamari je svojim pratiteljima pokazala – gaćice.

Instagram

Kao da ovaj prizor nije bio dovoljno infarktan za sve poklonike njezinih vrućih izdanja, na sljedećoj je fotki istaknula i stražnjicu.

VISOKI PROREZ I DUBOKI DEKOLTE: Žanamari za 39. rođendan pozirala u haljini koja plijeni poglede

Instagram

Muž joj nije ostao dužan

“Mislite li da možemo letjeti? Pa, ja da. Ja… LETIM”, napisala je pjevačica u opisu fotografija, a njezin suprug Mario šaljivo joj je poručio: “Ajde se ti prizemlji pa da odemo na ručak.”

Obožavatelji su, pak, iznova istaknuli koliko je Žanamari zanosna i prekrasna. “Ti si stvarno diva”, “Savršenstvo”, “Ovo ti je najbolje dosad. Izgledaš kao supermodel”, “Vatra”, “Kraljica”, samo su neki od komplimenata ispod objave.

Original Article