Plesači na sahranama iz Gane, čiji video snimci pokazuju kako nose mrtvački sanduk na ramenima i pri tome sve vreme nasmejani igraju, šokirali su mnoge ljude koji su smatrali da je takvo ponašanje nepoštovanje kako porodice, tako i pokojnika. Ipak, sada se pojavilo nešto još bizarnije.

NEZAPAMĆENA FEŠTA NA SVADBI! Pevačica se dovezla KAMIONOM, a kad je izletela… VRISKA! Mladenci NE VERUJU šta gledaju! Mladinu facu MORATE DA VIDITE! (VIDEO)

Video snimci koji kruže društvenim mrežama pokazuju još jedan oblik "ponašanja" na sahranama. Međutim, ovaj trend ili običaj iako je iznenadio mnoge korisnike, neke je i oduševio.

Twitter/DavidCardona_5

Naime, na snimku se vidi neuobičajeni oproštaj od voljenog, i iako uz poneku suzu, okupljeni podižu ruke i pevaju uz muziku koja trešti.

Međutim, ono što je dovelo atmosferu do usijanja je devojka koja sedi na sanduku i zavodljivo igra.

"POCEPAO MI JE HALJINU I ODNEO ME U SOBU! BIO JE PREJAK!" Glumica je bila u kandžama MOĆNIKA – Plakala sam i mislila samo na JEDNO!

U jednom trenutku prikazuje se i da sanduk stoji sa jedne strane oslonjen na motor, dok se sa svih strana čuju sirene.

Iako je mnoge šokiralo ovakvo ponašanje na sahrani, pa su ga proglasili bizarnim, neki od muškaraca koji su delili video priznavali su da žele da se ovakva scena odvija i na njihovoj sahrani.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article