AKTUELNO

Domaći

ZAVRŠILA NA OPERACIJI! Marija Kulić imala velike zdravstvene probleme, evo šta joj se DESILO! OTKRIVENI SVI DETALJI! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Nije joj lako!

Kao što je već poznato, Marija Kulić trenutno nije u Zadruzi, a sada je prvi put otkriveno i zašto je ova zadrugarka hospitalizovana!

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Marija je danas napustila Klinički centar, a u uključenju sa Nemanjom Vujičićem za emisiju "Premijera – Vikend specijal" otkrila je šta joj se desilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada smo završili sa Sinišom, njegovim pregledima, onda sam ja otišla kod svog lekara da rešim problem koji vučem od prošle Zadruge. Operisala sam bešiku, podizanje bešike, to se dešava kod žena koje su imale više trudnoća, pritisak na bešiku i onda se desi da se izluči nevoljno količina urina na bešiku. Jutros sam izašla i sada sam dobro – otkrila je Marija u emisiji.

Autor: N.V.

Showbiz

MARIJA KULIĆ NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Potresla se zbog Miljanine izjave, PA IZLETELA IZ BELE KUĆE! Čim su videli da joj je pozlilo, produkcija joj odmah

Showbiz

Marija Kulić se gušila u suzama posle Miljaninog abortusa, pa otkrila: Sestre se stide nje, nema obzira prema nama! (VIDEO)

Domaći

NIKAD JOJ NIJE BILO TEŽE! Nikolija morala da bira između Vesne i Relje, evo šta se desilo! (VIDEO)

Domaći

PODELILA SVOJE PROBLEME NA INSTAGRAMU: Evo šta Piksijevoj ćerki pada najteže tokom trudnoće! (FOTO)

Domaći

PRIJATELJ SI MI, PA NEĆU DA TE TUŽIM: Katarina Grujić se povredila na putu u Egiptu, za sve okrivila Ognjena Amidžića! Evo šta joj se desilo (FOTO)

Domaći

OGLASILA SE SLOBINA MAJKA: Ja sam srčani bolesnik, treba da idem na operaciju, ne treba mi ovo! Evo šta joj je rekao Sloba kada ju je pozvao! (FOTO)

'Original Article