Lepa Brena ugovorila je nastup u najluđoj noći u jednom luksuznom hotelu u Petrovcu, za koji će dobiti čak 100.000 evra, piše “Alo!”.

“Menadžment hotela je po svaku cenu želeo da im najveća balkanska folk zvezda peva u najluđoj noći. Zbog toga nisu štedeli ni na Breninom honoraru, ali ni na dekoraciji sale u kojoj će gosti hotela sa Brenom dočekati Novu godinu”, kaže na početku razgovora izvor blizak pevačici i objašnjava da je Brena već počela da se priprema za taj nastup.

“Odmah su joj ponudili 100.000 evra, što je ona bez previše razmišljanja prihvatila. Osim honorara, presudilo je i to što će ovoga puta nastupiti u zatvorenom prostoru, tim pre što je prethodnih godina za doček uglavnom pevala po gradskim trgovima. Kako je surovi profesionalac, ni ovo druženje sa publikom neće prepustiti slučaju, te je već počela da osmišljava nastup. Stalo joj je da gostima hotela doček na kojem ona peva ostane u najlepšem sećanju, pa već danima brižljivo bira repertoar”, kaže izvor i dodaje da će publika imati priliku da uživa u Breninim najvećim hitovima.

“Sada je na redu biranje stajlinga za najluđu noć, a Brena planira da se nekoliko puta presvuče. Biće to pravi spektakl na bini, na šta je njena publika svih ovih godina i navikla”, kaže naš izvor i dodaje da sa pripremama ne zaostaje ni menadžment hotela.

“Angažovan je tim stručnjaka za enterijer, pa će svečana sala u hotelu dobiti potpuno novo ruho.”

Inače, folk diva je svetsku turneju “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva?” započela 11. novembra koncertom u austrijskoj prestonici.

Tada je prvi put scenu delila sa sinom Stefanom, a velika turneja ujedno je i proslava 35 godina Brenine karijere.

Za manje od dve nedelje, Brena će ponovo nastupiti u Beču, a potom na red dolaze koncerti u Bugarskoj i Sloveniji.

SvetSvetOriginal Article