AKTUELNO

Domaći

Zavrtelo joj se u glavi, pala je i bilo joj je muka… Stoja zabrinula sve zbog svog zdravstvenog stanja, ZAGLAVILA U URGENTNOM!

Izvor: Svet/Pink.rs, Foto: Andrej Nihil ||

Njen suprug je odmah reagovao.

Pevačica Stoja Novaković nedavno je kolabirala, zbog čega je završila i u Urgentnom centru. Naime, ona je vodila rigoroznu dijetu, koja ju je skupo koštala, a kada se njeno zdravstveno stanje naglo pogoršalo morala je da potraži pomoć lekara.

Stoja je kao i većina nas tokom ovih zimskih praznika dala malo više oduška, pa je nabacila koji kilogram viška. Ona je zapela da mora da smrša iako se ne vidi da se nešto preterano ugojila. Izbacila je sve što ne sme da jede. Ali, to njenom organizmu baš i ne prija. Zavrtelo joj se u glavi, pala je čak, ali kad se Igor prepao ona je govorila da prolazi i da joj nije ništa. On se baš uplašio i nije hteo da čuje za njene izgovore – rekao je izvor blizak pevačici.

Izvor je dodao da je Stojin suprug sve vreme bio uz nju, te da je bio besan zbog njenog izgladnjavanja, a ona mu je nakon posete Urgentnom obećala da više neće voditi takve dijete.

pročitajte još

JELENA KOSTOV NA DAN ZALJUBLJENIH OTKRILA ČAROBNU FORMULU ZA SAVRŠEN BRAK: Evo kako joj polazi za rukom da sačuva zgodnog žandarma samo za sebe! (FOTO

Bez razmišljanja se obukao i naterao je da krenu kod lekara. Na putu do bolnice Stoji je bilo muka, što je Igora još više prepalo. U Urgentnom centru su je odmah primili i uradili joj detaljne analize. Na kraju se ispostavilo da je kolabirala od gladi jer je dijeta bila šok za organizam. Igor je poludeo i odmah joj je rekao: 'Neću više da te vidim da držiš dijetu!' On je stvarno mnogo voli i mnogo brine za nju i ne shvata što se glupira sa gladovanjem kad nju narod voli zbog hitova i harizme, takvu kakva jeste, opušten i prirodna – zaključio je izvor.

Autor: Pink.rs

Showbiz

Radi Vasić NIJE BILO DOBRO, a zbog ovoga joj se zavrtelo u glavi! (VIDEO)

Domaći

NJEGOV KOMENTAR JOJ NAJVIŠE ZNAČI: Ceca promenila imidž, pa se pohvalila svima, a evo šta joj je poručio sin Veljko! (FOTO)

Domaći

PALA JE SUZA RADOSNICA! Miljana opisala kako je izgledao trenutak kada je prvi put uzela svog naslednika u naručje! (VIDEO)

Domaći

ON JOJ JE NAJVIŠE NEDOSTAJAO: Evo sa kojim muškarcem se videla Ana Ivanović čim je stigla u Srbiju! (FOTO)

Zadruga

BIO JE ZALJUBLJEN U DAVIDA I MENE: Petrući otkrio kakve je kompilmente dobijao od Brendona, a onda su ušli u žestoku svađu! (VIDEO)

Domaći

POBEGLA OD KUĆE I PRESKOČILA KAPIJU kako bi bila sa čovekom koga voli: Barbara ispričala zadrugarima ljubavnu priču zbog koje ćete se NAJEŽITI! (VIDEO

'Original Article