AKTUELNO

Domaći

"ZBOG HARISA ĆU SEBI PUCATI U GLAVU" Radu Manojlović 9 godina mlađi dečko dovodi DO LUDILA, sve se trese od njihovih BURNIH SVAĐA

Izvor: Srpski telegraf, Foto: Pink.rs, Printscreen YouTube/TVKopernikus ||

Često se svađaju, ali na kraju ipak nađu zajednički jezik.

Rada Manojlović već skoro pet godina u skladnoj je vezi sa kolegom Harisom Berkovićem sa kojim često ima žučne rasprave, zbog kojih se uvek iznervira, pa u šali često ističe da joj dođe da okonča sopstveni život.

– Harisova i moja ubeđivanja, odnosno rasprave, veoma su duge. On voli da bude uvek u pravu, isto kao i ja. Blizanac je u horoskopu, pa uz to još i mlađi od mene. Često u takvim situacijama kažem: "Jao, bože, daj mi pištolj da pucam sebi u glavu!" (smeh) – priznaje Manojlovićeva i dodaje da ipak uvek s Berkovićem nađe zajednički jezik.

Foto: Instagram.com/_harisberkovic

– Ništa u našoj vezi ne prolazi tako lako. U stanju smo da se i po tri sata svađamo. Objašnjavamo se i argumentujemo svoje statove tokom tih naših sukoba, ali moram da priznam, Haris nije u svemu tvrdoglav i nije da do njega ne dopire ono što mu kažem. Često prizna: "Da, u pravu si" ili, ukoliko nisam, "Nemaš pravo" – otkriva pevačica.

Autor: Pink.rs

Zadruga

KAD SE POSVAĐAMO TI ODMAH ODEŠ KOD NJIH U KREVET: Nina i Mlađa nastavili da ratuju, a onda definitivno stavili tačku na svoju vezu! (VIDEO)

Zadruga

RASKID NA POMOLU? Burna svađa između Bojana i Olje od ranog jutra: DAMA KAO TI MI JE PREKO GLAVE! (VIDEO)

Zadruga

'AFERA KREM' TRESE ZADRUGU: Lazar ZAKUVAO ČORBU i posvađao zadrugare! Čim ga je čula kako se pravda, Dorotea SKOČILA NA STO i sve mu sasula u lice! (V

Domaći

DOVODI ME DO LUDILA: Rada Vasić osula paljbu po Santani i pred svima ga nazvala LOPOVOM! Ovako je pokušao da se OPRAVDA (VIDEO)

Domaći

DA LI SI SPREMAN DA NE ODVAJAŠ ŽELJKA OD NAŠEG DETETA? Miljana postavila Zoli ključno pitanje, a onda joj je on priznao kako je NJEGOVA MAJKA reagoval

Zadruga

POLUDEO ZBOG LJUBE! Miki napao Suzanu, nije mogao da veruje da je OVO URADILA! (VIDEO)

'Original Article