AKTUELNO

Domaći

ZBOG NJEGA JE LUNA DOBILA ALOPECIJU: Anabela i Gagi se sukobili zbog Đoleta Đoganija, a onda spomenuli detalje zbog kojih ćete se SKAMENITI! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Nemaju dobar odnos!

U emisiji "Gledanje klipova" Anabela Atijas je po ko zna koji put pričala o odnosu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, a onda su se dotakli i odnosa sa Gagijevim bratom – Đoletom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je priča o mom bratu. Jeste brat je poslao poruku, ja tu poruku nisam pročitao, naravno da mi nije bilo svejedno. Anabela je došla do mog stana, nabila mi je flašu u usta, nalupala mi je šamare. Bio sam uplašen bio zbog njenog stanja, policiju sam zvao. Kasnije sam pričao sa bratom, poruka nije bila onakva kakva je ona prenela. Bio sam prestravljen, uplašen, prijavio sam policiji – rekao je Gagi.

Pogledajte gledaoci klip kada je Luna ustala ovde samoinicijativno i ispričala sve. Ona je od tada obolela, potražila je pomoć stručnjaka i dobila alopeciju – objašnjavala je Anabela.

Sve što joj je poslao, bio je u pravu – dodao je Gagi.

Nije u redu da se neko na taj način obraća devojčici od 13 godina – istakla je Đoganijeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku tekst.

Autor: S.Š.

Zadruga

ONA JU JE UNIŠTILA: Brendon nije birao reči za Mariju Kulić, pa je žestoko NAPLJUVAO, a sve zbog njenog odnosa sa Miljanom! (VIDEO)

Domaći

"ZBOG NJEGOVIH PRETNJI SAM DOBILA ALOPECIJU" Bolna ispovest Đoleta Đoganija za Pink.rs: Ovako odgovara na Lunine optužbe

Domaći

POTRESLA SE! Nakon što je pušten snimak kako je Mića teši, Ana priznala: GLEDALA SAM GA KAO OCA, A ONDA SE ON OKRENUO PROTIV MENE! (VIDEO)

Zadruga

NE MOŽE SAMA: Goca obišla celo imanje, a onda ju je Ljuba zamolila da popriča sa Aleksandrom zbog OVOGA! (VIDEO)

Showbiz

TI SI VAMPIR, HODAJUĆI LEŠ! Karađorđe PROVOCIRAO Miljanu, ona mu uputila ŽESTOKE UVREDE zbog kojih ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

Zadruga

NE MOGU DA IH VOLIM! Mensura pitali šta je uradio kako bi ga zadrugari gotivili, a ovo je bio njegov odgovor! (VIDEO)

'Original Article