Pevačica Tijana Em, vlasnica hita „Žena od Sultana“ za samo dva meseca prešla je neverovatnih 40 miliona pregleda na Youtube-u.
Kako sama pevačica kaže ni ona ni njen tim se ovome nisu nadali.
– Sve se desilo sasvim slučajno. Šaran mi je ponudio pesmu, snimili smo u studiu. Kroz nekoliko dana snimili smo spot, i odlučili da objavimo. Već prvih dana dogodila se ta velika ekspanzija. I nisam se nadala da će Žena od Sultana biti moja lična karta – rekla nam je Tijana.
Osim Tijane, ni autor teksta Saša Nikolić Šaran, se nije nadao ovakvim bumom na našoj estradi.
– Godinama sam na estradi i uvek pesme radim kada osetim da je pravo vreme za to. Žena od Sultana se dugo krčkala, odlučio sam da od Ganeva kupim melodiju, a već sam u glavi imao i spot. Prvenstveno pesmu je trebala da otpeva Slađa Alegro, ali sam slučajno naišao na Tijanu, i to je bilo to. Moje neko mišljenje je da je estradi falio neko kao Tijana. Prvo ima glas, zna da peva. Mlada je, lepa je i to je ceo paket. Brojke na Youtube-u ništa ne znače, ali mi je bitnije da gde god da se okrenem svi pričaju o Ženi od Sultana. To je znak da smo uspeli – priča Šaran i nastavlja:
– Ima i negativnih i pozitivnih komentara, ali svako ima pravo da komentariše. Uvek je bilo i biće da se za dobrim konjem prašina diže. I da dodam u promociju pesme nije uložen ni jedan jedini dinar, a plej liste, trendizi, i sve ostalo govore više od reči – završio je Šaran.

Članak Žena od sultana već ima više od 40 miliona pregleda! se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article