AKTUELNO

Domaći

ŽENSKA MOĆ! Emina Jahović i Nataša Bekvalac zagrmele na sceni u Areni! Otpevale svoje duetske pesme, pa se bacile jedna drugoj u zagrljaj! (FOTO+VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: Pink.rs/M. Krasić ||

Pokazale najbolje!

Pevačica Nataša Bekvalac večeras je priredila spektakl za pamćenje u beogradskoj Areni! Nataša je koncert, kojim obeležava 20 godina karijere, započela tako što je preletela preko cele Arene i pevala pesmu "Ja sam dobro".

Foto: Pink.rs/D. Tanasijević

Nakon što je otpevala nekoliko svojih najvećih hitova, na bini se Nataši pridružila i Emina Jahović, a njih dve su u duetu otpevale svoj novi hit "Muško više ne mogu" koji je bacio publiku u trans, kao i njihov prvi duet "Gospodine".

Foto: Pink.rs/M. Krasić

Foto: Pink.rs/M. Krasić

Publika je sve vreme bila u transu dok su ove dve gracije vladale scenom kao niko do sada! U nastavku pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: Pink.rs

Domaći

SVI DETALJI SPEKTAKLA U ARENI: Nataša Bekvalac u 'Premijera – Vikend specijalu' otkriva koje pesme će pevati na koncertu! (VIDEO)

Domaći

ZAPEVALA PRED KRCATOM ARENOM! Nataša Bekvalac priredila spektakl, publika u transu! LETELA PO ARENI, PA PORUČILA: JA SAM DOBRO! (FOTO+VIDEO)

Zadruga

PROSLAVILE SVOJE PRIJATELJSTVO! Milica priznala Tari šta ju je izvelo iz takta, pa se čvrsto ZAGRLILE! (VIDEO)

Domaći

OVO ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA! Emina Jahović danas slavi 38. rođendan, a evo kako su je iznenadili sinovi! Nataša Bekvalac odmah reagovala! (VIDEO)

Domaći

S.O.S ZA LJUBAV OKUPIO POZNATE U ARENI: Nataša Bekvalac večeras peva Beograđanima, a njeni roditelji su se prvi pojavili i EVO KAKO SE OSEĆAJU PRED KO

Zadruga

POKAZALA KOLIKI JE ČOVEK: Zbog Ivane i Ermine neće videti brata Pecu, ali im je Jelena SVE OPROSTILA! (VIDEO)

'Original Article