U sinoćnjoj „Igri istine“ Lepi Mića postavio je pitanje Milici Kemez, a ona je pre toga otkrila da je Janjuš i njoj govorio da se ljube i „prave rijaliti“, ali da se ona nije „upecala“ na njegovu „sprdnju“.

-Reci iskreno sve šta misliš o Jeleni Pešić, naročito ovo poslednje – pitao je Mića.

-Od kako je ušao Marko Miljković, počela je da se distancira. Primetila sam, kako se zavrtila ta priča oko Marka i Jelene, tad su počeli drugi ljudi da provode vreme sa njom. Ja nikada nisam rekla ružnu reč o njoj, niti pomislila nešto loše o njoj. Ja ako ne mislim da mi je odnos za ceo život, ne ulazim u njega. Jelenu sam doživela kao rođenu sestru. Nisam nikad mogla da uzmem nešto za sebe, a da ne pomislim da li je ona nešto dobila… Govorim o svojim osećanjima, možda nekad ne znam da ih pokažem, malo sam emotivni snob, ali sam bila za nju tu sto posto. Ne pijemo nekad ni kafu, sedi sa Zoricom i Đedovićem. Više ceni ljude sa kojima je imala konflikte. Ne dopadaju mi se njeni odgovori vezano za Marka i Lunu. Ja sam uvek na strani žena, nikad ne bih dozvolila da se neka žena zbog mene oseća manje vrednom i da budem problem u nečijoj vezi. Najviše me je pogodilo to što jedna Mima, govori Jeleni da sam ljubomorna na nju, a ona to sluša – krenula je Milica.

-Zašto „jedna Mima“? – pitala je Jelena.

-Ja ne ogovaram, spletkarim… Da, mogu da kažem „jedna Mima“. Nikad nisam videla da se družite. Počela si da se družiš sa Mimom jer ju je Marko pohvalio. Važi za nekog kome je porodica na prvom mestu, a podržavaš Maju, Miljkovića, ne uputiš im kritike… Smatram da kad te neko povredi, okrećeš priču protiv njih, kao što si sa Gagijem i Janjušem uradila – govorila je Kemezova.

-Ti mene baš ne podnosiš – rekla je Jelena.

Članak Žestoka svađa Milice Kemez i Jelene Pešić: Ti mene baš ne podnosiš! (VIDEO) se pojavljuje prvo na Svet poznatih.

Original Article