AKTUELNO

Domaći

ŽESTOKO ZARATILI NAKON EMISIJE! Zadrugari skočili jedni na druge, nema ko sa kim nije ZAKRVIO! (VIDEO)

Izvor: Pink.rs, Foto: TV Pink Printscreen ||

Neviđeni haos!

Nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", koju vodi voditelj Milan Milošević, došlo je do rata na više frontova u "Zadruzi". Anabela Atijas nastavila je svoju svađu sa Ninom Babić i Jelenom Pešić, a nekoliko metara od njih Stefan Karić i Ivana Šopić ušli su u brutalni sukob. Stefan se uneo Ivani u facu i počeo je da urla na nju. Podsetimo, do njihove svađe je došlo jer je Ivana stala na stranu Jelene Pešić.

Foto: TV Pink Printscreen

pročitajte još

ZAVRŠAVAM I SA IVANOM: Šopićeva stala na Jeleninu stranu u sukobu sa Karićem, on prekinuo komunikaciju sa OBE! (VIDEO)

Nemojte da mi se mangupirate. J*baću vam mamu i p*čku smrdljivu! – urlao je Stefan, a Luka Belić ga je izveo da se smiri.

Tara Simov nastavila je da se svađa sa Matejom Matijevićem, a ušla je u konflikt i sa Zoricom Marković kada joj je zalupila vratima ispred nosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni ne mafijaj! – urlala je Zorica.

Kome želim da mafijam, ja mafijam, da sam želela, tebi bih odavno – uzvratila je Tara, koja je nastavila da se svađa sa Matejom, a u jednom trenutku je morao da iz razdvoji David Dragojević.

Da biste videli ovaj video molimo vas omogucite JavaScript, ili još bolje predjite na novi pretraživač kojipodržava HTML5 video

Video: Pink.rs

I Mina Vrbaški je nastavila da maltretira Mensura Ajdarpašića, na koga je ljuta ceo dan jer je nije poslušao.

Da biste videli ovaj video molimo vas omogucite JavaScript, ili još bolje predjite na novi pretraživač kojipodržava HTML5 video

Video: Pink.rs

Autor: M. P.

Domaći

"ČUO SAM DA KEMEZ MOŽE DUŽE" Bora nastavio da preti Pandi i njegovoj devojci, on žestoko uzvratio! Milica i Kendi zaratili na KRV I NOŽ zbog navodnog

Zadruga

KARAMBOL U SOBI SPREČEN! Ivana Krunić i Rade Lazić ZARATILI kao nikad do sad, zadrugari ih razdvajali! (VIDEO)

Domaći

ANA JE I ALEKSANDRINU ĆERKU UPOREĐIVALA SA KUČETOM… Zadrugari ŠOKIRANI večerašnjim ponašanjem, David popio ŽESTOKU KAZNU! (VIDEO)

Domaći

POTPUNI HAOS U ZADRUZI! Miljković na najniži način provocirao Anabelu, ona od muke zajecala, pa ga GAĐALA! (VIDEO)

Zadruga

SVINJE JEDNE, SRAM VAS BILO: Goca Džehverović nije mogla da VERUJE kakvo je stanje u kući zatekla, odmah počela da urla na zadrugare! (VIDEO)

Domaći

NISAM TI JA MINA! Vlada i Mensur zaratili na KRV I NOŽ, Tomović poručio komšiji da ga ORALNO ZADOVOLJI, on mu brutalno uzvratio! Obezbeđenje prisutno!

'Original Article