Dueti koje je Anabela Atijas snimila u svojoj karijeri bili su izuzetno popularni i slušani, zato i ne čudi što je jedan od takmičara muzičkog šou-programa „Zvezde Granda“ Nenad Dmitrić Necone poželio da ukrsti glas baš sa njom.
U realizaciji ove ideje Nenadu je pomogao njihov zajednički menadžer, a pjesmu i spot „Ja sve, ti ne“ možete čuti i vidjeti na Jutjubu.


  • Ova duetska pjesma nosi jednu lijepu energiju s obzirom na to da ja još uvijek nisam pjevala ovakav muzički žanr, pa je čitav projekat za mene bio izazov. Necone je ovu pjesmu donio baš na lijep način i čim sam je čula poželjela sam da budem dio nje – rekla je Anabela o novom duetu i neskromno dodala:
  • Do sada je svaka moja duetska pjesma dobro prošla i nadam se da neću prekinuti taj niz.
    Dmitrović koji je tokom takmičenja bio u timu Đorđa Davida dobijao je pohvale za svoje pjevanje od žirija, a ostao je upamćen i po tome što se jedne subote pojavio na sceni Granda u bermudama zbog kojih je na nagovor svog mentora depilirao noge.
  • Obzirom na to da je Anabela dugo na javnoj sceni i da ima bogatu diskografiju imponuje mi što sam snimio ovaj duet sa njom, ona je pravi profesionalac i presretan sam što je došlo do saradnje – kaže Necone i dodaje:
  • Anabela i ja mnogo nastupamo zajedno, energije su nam se poklopile, a pjesma nam se dopala na prvo slušanje i sigurni smo da će se dopasti i publici, jer je skroz drugačija od svega što se sada plasira. Muzici smo vratili neki stari vajb – zaključio je Nenad.

The post Zgodni pjevač “Zvezda granda” snimio duet sa Anabelom: Pogledajte spot appeared first on Express.

Original Article